Úvod » Mužstva » Muži - "A"

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - SK Horní Cerekev 4:3 (3:1)

publikováno 22.04.2014 (aktualizováno 25.04.2014)

Důležité domácí vítězství

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – SK Horní Cerekev 4:3 (3:1)

Sestava: T. Bezděk - Pospíšil, F. Gramer, Prchal, Martinek (75. Hauser) – J. Gramer (72. Pešek), Nepovím, Turek, Voplakal (62. Pajer) - Toula, Trpišovský

Branky : 15. a 30. Nepovím, 25. a 62. Trpišovský

Ve druhém domácím utkání jsme přivítali na jaře zatím stoprocentní mužstvo Horní Cerekve.

V základní sestavě jsme udělali oproti minulému utkání několik změn. Na pravý kraj obrany se postavil Pospíšil. Ten musel před časem kvůli zdravotním problémům přerušit kariéru, ale od zimy s námi začal opět poctivě trénovat a tak dostal tentokrát šanci na úkor stálice v obraně Hausera. Do středu zálohy se tentokrát místo špílmachra Nepovíma postavil Turek, a Toula se posunul na hrot právě místo Turka.

Utkání jsme začali velice aktivně. Dařila se nám kombinace, v naší hře bylo i patřičné nasazení a chuť si zahrát fotbal. Hrál se oboustranně útočný fotbal. Přispěli k tomu i dobře technicky vybavení hosté, kteří hráli také po zemi a útočně. Na první gól si diváci museli počkat do patnácté minuty, kdy se z trestného kopu trefil technickou střelou Nepovím. Druhý gól padl o deset minut později. To si Trpišovský došel do středu pole pro míč, posunul ho na pravou stranu nabíhajícímu J. Gramerovi, ten mu míč vrátil zpět na malé vápno a bylo to 2:0. Po tomto gólu jsme spálili tři velice dobré gólové příležitosti a na konci zápasu nás to mohlo ještě mrzet. Ale kdo by to byl řekl, když ve třicáté minutě z 25 metrů napřáhl Nepovím a výstavní střelou do růžku, nedal hostujícímu brankáři šanci. Tři minuty před koncem poločasu se hostům podařilo snížit, kdy se po samostatné akci prosadil hostující kapitán.

Druhý poločas jsme začali spíše rozvážně a nechali soupeře dostat do tempa. Začali jsme vytvářet jednu chybu za druhou, a hosté začínali přebírat otěže zápasu. Přesto se nám povedlo navýšit náskok. Po přetaženém rohu se k míči dostal Turek, vrátil ho zpět do vápna, a tam si ho našel Trpišovský a hlavou ho poslal za záda brankáře. V 75. minutě ztratil míč ve vápně hostů Turek, a rychlý brejk hosté dotáhli do konce a bylo to 4:2. Po této brance začala naprosto hororová desetiminutovka domácích, kdy mohli dostat další tři branky. Naštěstí dostali pouze jednou, opět po zbytečné ztrátě míče na soupeřově polovině a rychlém brejku. V závěru běžel ještě Trpišovský dvakrát sám na brankaře, ale míč se mu do sítě dostat nepodařilo.

Hrající trenér Martin Turek zhodnotil utkání následovně: „V prvním poločase jsme hráli fotbal, který bychom chtěli předvádět, obzvláště v domácím prostředí. Nepochopitelný je pro mě vývoj druhého poločasu. Místo toho, abychom si utkání užili a přidali další branky, tak si to vlastní lehkovážností a individuálními chybami zkomplikujeme, a ještě se strachujeme o body“.

V sobotu 26.4. zajíždíme na utkání do Humpolce, kde se utkáme s místním béčkem. Podzimní utkání vyhrál Humpolec jasně 4:0.

Pá: 25.4. od 17:30 trénink

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz