Úvod

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – TJ Jiskra Měřín 2:3 (0:1)

publikováno 04.06.2014

Smolná prohra

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – TJ Jiskra Měřín 2:3 (0:1)

Sestava: Richard Veleta - Ondřej Bíza, Sedrik Bezděk, Tomáš Bezděk, Jakub Novotný - Ilia Rudenco( David Mašín), Aleš Procházka, Tomáš Káža - David Popek, Roman Kuja a Mojmír Ježek.

Branky: Mojmír Ježek 2x

K mistrovskému utkání s prvním mužstvem tabulky jsme nastoupili v sestavě bez opory obrany Pavla Havlíčka. Do utkání jsme vstoupili s upozorněním na laciné branky během úvodní desetiminutovky a bohužel i tentokráte jsme v úvodu inkasovali. Po obdržení branky se hra vyrovnala a celý první poločas bylo utkání vyrovnané, s gólovými situacemi na obou stranách. Poločas skončil pro nás 0:1.

Začátek druhého poločasu opět začal obdržením druhého gólu.  Do 70 minuty naši hráči dvěma brankami Mojmíra Ježka vyrovnali skóre na 2 : 2. Další gólové příležitosti ještě nevyužili. V 80 minutě při rychlém útoku soupeře a faulu v pokutovém území, nařídil rozhodčí pokutový kop, který soupeř proměnil a upravil brankový stav na 2: 3. Naši hráči v závěrečném náporu nastřelili pouze tyč a zápas jsme tedy prohráli.

Trenér Vratislav Nosek nám k utkání prozradil následné: „ Konečný výsledek neznamená sice výhru, přesto byl výkon mužstva velmi dobrý. Všichni zasluhují pochvalu za odvedený výkon, přesto musím vyzvednout výkony následujících hráčů: brankář neměl snad žádný velký problém v obraně odvedl svůj vysoký standart Tomáš Bezděk, příjemně  překvapil svým výkonem již ve druhém utkání Sedrik Bezděk, spolehlivě hrál i Ondra Bíza. Záloha pracuje dopředu dobře, horší je to již se zpětným vracením a pomoci obraně. Nad průměr hraje Aleš Procházka. V útoku se tentokrát dařilo Mojmírovi Ježkovi, autoru obou branek. Více jsem očekával od Romana Kuji, který neměl den a hodně se věnoval řečnění, které ho odvádělo od koncentrace na vlastní hru. Ve druhém poločase se dobře projevila hra  Davida Popka a Tomáše Káži. Celkově musím všechny hráče pochválit za bojovnost a v některých fázích i za dodržování taktických rad ve druhém poločasu. Za konečný výsledek se nemusí stydět“.

K dalšímu utkání odjíždíme v sobotu 7.6. do Jeřišna, kde bychom měli získat body a udržet se na pěkném 6 místě  v I. A třídě. Věřím, že se sejde tým v kompletní sestavě.

Odjezd je v 13:15 od hřiště, sraz v 13:00 hodin.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery