Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Mírovka – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:1 (0:0)

publikováno 09.06.2014 (aktualizováno 10.06.2014)

Jarní neporazitelnost jsme potvrdili i v Mírovce

TJ Sokol Mírovka – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:1 (poločas 0:0)

Sestava: Vitiska – Pospíšil, Hauser, Prchal, Příhoda – Martinek, Toula, Nepovím, Turek – Voplakal, Pešek (75. Gramer)

Gól: 78. Voplakal

Do Mírovky jsme odcestovali bez čtyř hráčů obvyklé základní sestavy. K Trpišovskému a Gramerovi, kteří jsou dlouhodobě zraněni, se přidal i brankař Bezděk, který odjel se školou na týdenním pobyt do Anglie. Janovec se omluvil z pracovních důvodů a Pajer místo mistrovskému utkání dal přednost turnaji v malé kopané.

Do branky se tedy postavil zkušený Vitiska a posty krajních obránců obsadili uzdravení Příhoda a Pospíšil. Na místo Janovce se posunul Martinek. Začátek utkání měli domácí lepší a několikrát zahrozili. Nejnebezpečnější byla teč domácího Šimona po rohovém kopu. Balon skončil jen těsně mimo levé tyče Vitiskovi branky. Poté ještě asi nejlepší hráč domácích Valášek poslal střílený centr před naší branku, ale nikdo z jeho spoluhráčů na tuto pobídku nedokázal reagovat. Po polovině poločasu se do šancí začala také dostávat Ledeč. Nejdříve Toula netrefil, když si naběhl na dlouhý aut Martinka, v dobré pozici branku. O několik minut později Toula potáhl míč středem, na vápně předložil Nepovímovi, který se ocitl sám před domácím brankářem. Ten ale dokázal jeho technickou střelu vyrazit. Ve druhém poločase to byl spíš boj ve středu pole bez větších šancí. Přesto se mohli domácí dostat do vedení. To přetažený roh na zadní tyči vrátil na malé vápno Šimon a domácí kapitán Netopilík hlavičkoval nad. V 78. minutě zahrávali kováci trestný kop z levé strany. Nepovím kopl ostrý balon do malého vápna, kde ho Voplakal hlavou lízl za Beděrova záda. Po této brance bylo utkání hodně nervózní. Domácí se sice dostali ke dvěma trestným kopům z hranice vápna, ale ty kryl spolehlivý Vitiska.

Hrající trenér Martin Turek zhodnotil utkání krátce: "Na malém hřišti to z naší strany byl spíš boj než fotbal. Výborně zahrála celá obrana dirigovaná spolehlivým brankářem Vitiskou. Směrem dopředu byl nejvíce vidět Toula."

Fotogalerie z utkání na: http://fkkovofinis.rajce.idnes.cz/Mirovka_x_Ledec_n_S_0_1/

Poslední utkání v tomto ročníku sehrajeme doma, netradičně už ve čtvrtek 12.6. od 17:30, se třetím celkem soutěže - Lučicí. Rádi bychom Vás pozvali na poslední utkání sezóny a doufáme, že i v tento netradiční termín si naši fanoušci najdou cestu na náš stadión.

Po tomto víkendu je jasné, že nováčky v naší soutěži se stanou Chotěboř B a Budíkov, kteří postupují z okresních soutěží a Štoky, které padají z I.A. Třídy. Naopak o soutěž víš postupují Habry a Havlíčkova Borová. Do okresu padají Kožlí a Herálec.

 

Tréninky v příštím týdnu:

ÚT:  10.6. od 18:00

ČT: M.U.- FK KOVOFINIŠ LEDEČ – LUČICE, ZAČÁTEK UTKÁNÍ 17:30, SRAZ V 16:30.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery