Úvod » Mužstva » Mladší žáci

TJ Sokol Mírovka – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 1:4(1:1)

publikováno 12.06.2014

Druhý vzájemný zápas jsme zvládli výhrou 4:1

J Sokol Mírovka – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 1:4(1:1)

Sestava: Prchal Vojta, Kulich Lukáš, Kulich Tomáš, Zelinka Dominik, Janků Tomáš, Petržílka Jakub, Stehno Jonáš, Bauer Luboš, Zich Lukáš, Lanc Zdeněk

Branky: Stehno, Lanc, Bauer, Kulich Lukáš

Ke druhému odvetnému zápasu jsme odjeli  s deseti hráči. Kluci Pepa Smejkal a Filip Křišta byli řádně omluveni a David Janák, Josef Novák a Dan Píška byli nemocní a přejeme jim brzké uzdravení. 

Výhra 4:1 se začala rodit až v druhém poločase, v tom prvním jsme sice vedli, ale po chybě našeho gólmana, dali domácí, z poloviny hřiště, vyrovnávací branku. První poločas jsme málo kombinovali, byli hodně nervózní a k celkovému projevu nepřispělo ani malé hřiště a malé 3x2m branky. Do druhého poločasu ale nastoupilo jiné mužstvo, dařila se kombinace a domácí se jen občas dostali na naší polovinu,  vytvářeli jsme si nádherné gólové příležitosti a jen díky domácímu gólmanovi nebylo skóre větší.

Trenér Jan Lebruška hodnotil utkání a tým Mírovky následovně: „ Musím opět smeknout před týmem Mírovky, který se snažil stále bojovat a zejména vyzdvihnout výkon dvou jejich hráček, které byly z mého pohledu z Mírovky nejlepší. Z naší strany nebudu vyzdvihovat jedince, podali jsme kolektivní výkon a jsem rád, že kluci plní naše pokyny a že se snaží přenášet věci z tréninkových jednotek do zápasu. Jen pro další zápasy musíme nechat nervozitu v šatně.

Celé dvojutkání hodnotil trenér následovně: „ Domácí zápas jsmezvládli, venkovní zápas byl složitější a myslím, že malé hřiště a branky jsou pro nás překážka, ale i tak se musíme naučit vyhrávat, což se také povedlo. Stále ale máme spousty nedostatků hlavně v rychlosti a ve hře jeden na jednoho. V kombinační části se hodně zlepšujeme a dalších zápasů musíme do hry více zapojit hlavu. Všechny hráče musím ale pochválit, jelikož převládají pozitivní věci nad negativními“.

 Nyní nás čeká soupeř a to lepší ze dvojice Herálec – Libice nad Doubravou. Utkání hrajeme  doma tuto sobotu 14. 6. 2014 od 10.00 hodin.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz