Úvod » Mužstva » Muži - "A"

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – TJ Sokol Lučice 5:3 (3:0)

publikováno 16.06.2014 (aktualizováno 18.06.2014)

Jarní neporazitelnost přinesla konečné 4. místo v tabulce

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – TJ Sokol Lučice 5:3 (pol. 3:0)

Sestava: Bezděk – Pospíšil (75. Pajer), Hauser, Prchal, Příhoda – Martinek, Toula, Gramer, Turek – Voplakal, Pešek (63. Procházka)

Góly: 6. a 10. Voplakal, 42. Pešek, 79. Procházka, 85. Toula – hosté 57., 83., 90. (pen.)

Diváci: 90

Do utkání, v netradičním termínu, jsme opět nenastoupili kompletní. Ke zraněným hráčům se přidali pracovně zaneprázdnění Janovec a Nepovím. Na místo kapitána Nepovíma se postavil, jinak levý obránce, Filip Gramer a kapitánskou pásku navlékl bývalý kapitán Příhoda.

Utkání začali domácí velice aktivně a již v 10. minutě vedli 2:0. To se dvakrát trefil Voplakal. Nejdříve v 6. minutě po přihrávce Gramera, běžel sám na bránu, a nadvakrát překonal hostujícího brankáře. O čtyři minuty později se Voplakal trefil hlavou, po parádním centru Touly. Ve 30. minutě se do šance dostali také hosté. Nejlepší střelec soutěže Lančarič se dokázal otočit v našem vápně, ale z dobré pozice minul branku. Ve 36. minutě se po rohu Touly dostal míč k Voplakalovi, ten vyslal tvrdou střelu, která ovšem minula branku hostů. Ve 42. minutě se Pešek vyhnul ofsajdové pasti, dostal přesnou přihrávku od Touly a běžel sám na brankáře. Na malém vápně ještě zasekl dobíhajícího obránce a střelou na zadní tyč poslal míč do brány.

Po změně stran se domácí dostali do několika vyložených šancí. Prchal po rohu trefil tyč a několik slibných šancí zazdili postupně Toula, Pešek, Voplakal a Turek. Kdyby v 55. minutě na světelné tabuli svítilo skóre 6:0, nikdo by se nemohl divit. Jenomže to tak nebylo a hosté trestali. Nejdříve křížnou střelou po zemi překonal Bezděka Blažek. Po tomto gólu si hosté vypracovali několik dobrých příležitostí. Při té největší se vytáhl brankař Bezděk, když parádním zákrokem vyškrábl míč směřující do sítě. V 78. minutě se Voplakal řítil sám na branku, za dres ho zatáhl hostující obránce a viděl červenou kartu. Přesilovku domácí využili hned po minutě hry, to se Turek protáhl do vápna, předložil střídajícímu dorostenci Procházkovi, který zasunul do prázdné brány. V 82. minutě Turek spálil tutovku a hosté opět trestali. Po trestném kopu na zadní tyči, uklidil míč do branky Stojan. Ovšem hned po rozehrávce si Toula narazil s Procházkou, prošel až do vápna a střelou po zemi překonal hostujícího brankáře. V 90. minutě ještě proměnil penaltu, která byla nařízena po faulu kapitána Příhody, Lančarič.

Hrající trenér Martin Turek popsal utkání následovně: „Celkem pohledné, oboustranně bezstarostné utkání se spoustou branek. Hráli jsme to, co jsme si řekli a v posledním utkání v sezóně jsme zvítězili. Dařilo se oběma útočníkům a záložníkovi Toulovi, který je zásoboval dobrými přihrávkami. I dorostenec Procházka ukázal svůj potenciál, a pokud se fotbalu bude věnovat naplno, může být platným členem kádru. Mrzí mě akorát to, že neproměníme dvě, tři ložené šance a soupeř nám pak vstřelí gól, na který se ani moc nenadře. Jinak bych chtěl poděkovat fanouškům za podporu a doufám, že nám zachovají přízeň i v nadcházející sezóně.“ A následně ještě dodává k tréninkům: „Poslední trénink je v pátek 20.6. od 18:00. Zahrajeme si fotbálek a u slíbeného piva si řekneme něco k následné letní přípravě a nové sezóně.

Video z utkání na: http://www.youtube.com/watch?v=9PKBL_DC8-8

Fotogalerie z utkání na: http://fkkovofinis.rajce.idnes.cz/Ledec_n_S_x_Lucice_5_3/

Rozlučka se sezónou je až 28.6. na stadiónu "pod kabinama".  Odpoledne, podvečer a následnou noc bychom rádi pojali jako setkání hráčů, bývalých hráčů, realizačního týmu a vedení klubu. Pro budoucnost a fungování ledečského fotbalu, bychom rádi oslovili právě tyto skupiny, které prošly nebo procházejí našim klubem.  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz