Úvod » Zprávy z výboru klubu

Zpráva o fungování fotbalového klubu po roce činnosti

publikováno 24.06.2014

Po roce, od zvolení nového výboru fotbalového klubu, bychom Vás rádi seznámili s činností a výsledky, které jsme ve spolupráci s členy fotbalového klubu dosáhli. Před rokem začal výbor FK začal pracovat ve složení: předseda: Vratislav Nosek, místopředseda Otto Vopěnka, sekretář Pavel Storož, sportovní úsek Vítězslav Pechanec, člen Roman Anděl. Do jarní sezóny odstoupil z výboru z osobních a pracovních důvodů Otto Vopěnka.

K hodnocení jednotlivých mužstev se v dalších příspěvcích vyjádří jednotliví trenéři, ale z hlediska vedení klubu hodnotíme sezónu jako úspěšnou. Podařilo se nejen zastavit výkonnostní propad všech družstev, ale podařilo se nastartovat zlepšení, které se, jak všichni věříme, projeví v dalších sezónách.

Od začátku jsme byli nuceni řešit otázku zázemí. Šatny pro jednotlivá mužstva jsou již dlouhodobě naprosto nevyhovující.  Ve spolupráci s Městem Ledeč nad Sázavou, jakožto majitelem fotbalového stadiónu a Technickými službami města, jsme opravili zdevastované šatny v dřívějších hokejových kabinách. V současné době jsou tyto šatny plně využívány družstvy přípravek a žáků. Před začátkem jarní části soutěže, jsme se po vleklém jednání s vlastníkem, domluvili na opravě hlavních kabin, kabin hostů a dorostu, opravě sprch a WC, opravě vstupních dveří, nátěru dveří, oken a zábradlí a vymalování všech prostor budovy kabin. Vždy se jednalo o opravy naprosto nezbytné, kdy se jen podařilo oddálit havarijní stav. Členové družstva mužů provedli nátěr dřevěného obložení budovy a kompletně opravili kabinu mužů, za což jim patří velký dík. Další akutní opravy jako je např. zatékání skrze střešní krytinu, vyspárování kamenného zdiva a další, nás stále čekají. Přesto věříme, že se do budoucna dočkáme zázemí, jakým disponují okolní města a i vesnice a nezůstane jen u slibů. 

Po počáteční téměř neřešitelné situaci, se nám začalo dařit i v otázce fungování a ekonomickém zajištění klubu. Rádi bychom tímto poděkovali Městu Ledeč nad Sázavou a jednotlivým sponzorům. Hlavním sponzorem klubu je KOVOFINIŠ s.r.o. jehož název máme i ve jménu klubu. Mezi další podporovatele klubu patří: GALATEK a.s., Elektro SPEKTRUM s.r.o., Jaspol s.r.o., INEX DK, spol. s r.o., SCHÄFER – SUDEX s.r.o.,  UNIMONT J.C.K. s.r.o., WAN SERVIS spol. s r.o., Ing. Oldřich Tyleček, LEDEA, AFOTEK s.r.o, Hotel SÁZAVA. Rádi bychom, aby do budoucna bylo nejen pro ně, otázkou hrdosti a cti podporovat náš klub. Do budoucna bychom rádi více spolupracovali s městem Ledeč nad Sázavou a to hlavně v otázce podpory sportovní činnosti mládežnických družstev. Radikální navýšení počtu dětí v mužstvech přípravky a žáků, které minimálně dvakrát týdně trénují v počtu 40 až 50 dětí, by jistě mělo být jednou z vizitek města.

Z věcí, které se nám stále nedaří, bychom mohli jmenovat zapojení bývalých hráčů a funkcionářů do fungování klubu, a to jak výpomocí trenérskou, tak výpomocí pořadatelské činnost při zápasech doma. V pořádání domácích zápasů se střídá víceméně stále sejných 5 osob. V zajištění sportovní činnosti jednotlivých družstev bychom též uvítali posílení a touto cestou bych chtěl oslovit ty, kteří nám chtějí pomoc. Kontaktovat mohou všechny členy výboru. Veškeré informace o odění v klubu naleznou na stránkách klubu www.fotbal-ledec.cz

Do další sezóny vstupujeme s dvěma novými družstvy. Po roce odmlky, se vracíme do bojů s rezervním družstvem mužů. Do nové sezóny vstupujeme též s novým družstvem mladší přípravky. Osobně mám z této kategorie největší radost. V současné době máme v kategorii předpřípravka, mladší a starší přípravka kolem 50 dětí. Na základě práce bývalých trenérů Peška a Francla se daří nejen zapojovat do činnosti nové tváře z řad dětí, ale postupně i řad rodičů.

Rádi bychom do budoucna více spolupracovali s okolními kluby. Speciálně v kategoriích přípravek, žákovských a dorosteneckých. Rádi bychom přesvědčili nejen zástupce klubů, ale hlavně rodiče, že trendy moderní přípravy nejmenších fotbalistů by měly být nadsazeny „lokálnímu patriotismu“.

Na závěr bych chtěl poděkovat fanouškům našeho klubu, za to, že si v čím dál větším počtu nacházejí cestu na zápasy našich mužstev. Pro zajištění jejich pohodlí máme od představitelů města slíbeno vybudování kryté tribuny. Snad i tento krok přispěje k celkovému pozitivnímu obrazu klubu FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou.

Za výbor FK bych v neposlední řadě rád poděkoval všem trenérům, hráčům a kolegům z výboru FK a vyjádřil jim maximální podporu i do nadcházející sezóny. Máte můj obdiv za vaše dobrovolné působení.

Sportu zdar a ledečskému fotbalu zvláště!!

Za výbor FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

Vratislav Nosek

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz