Úvod » Mužstva » Mladší žáci

Mladší žáci - hodnocení uplynulé sezóny

publikováno 10.07.2014

Nová sezóna a velké změny

Celkové hodnocení jarní části u družstva mladších žáků

Trenér Jan Lebruška hodnotí uplynlou sezónu takto:" V některých zápasech jsme předvedli výborné výkony, ale přisla také utkání jako např. domácí zápas s Habry a totální propadák. Kluci se jinak snažili plnit to, co jsme trénovali a to co jsme si před zápasem řekli. Škoda jen, že jsme venku neporazili celek Golčova Jeníkova, kde jsme hráli, z mého pohledu, nejhezčí fotbal na jaře a soupeře jsme měli herně "na lopatě", ale nedokazali dovést výsledek do vítězného konce. Ve finálním součtu nám tento výsledek chyběl k tomu, abychom se dostali v tabulce výše a hráli soutěž o umístění s lepšími soupeři. V nadstavbě jsme neprohráli a tak umístění na deváté příčce z šestnácti, je asi spravedlivé a odpovídá možnostem mužstva.

Tréninková morálka byla v rámci možností dobrá, ale je třeba v tomto trendu pokračovat a tréninkové jednotky zodpovědně plnit. Dovolil bych si vznést jednu výtku směremk rodičům. Fotbal je kolektivní hra a rád bych apeloval na rodiče, při plánováních víkendových rodinných aktivit. Připrava na zápas přichází vniveč, když pak hráči, místo na utkání, odjíždějí k babičkám, na návštěvy, různé výlety apd. Samožřejmě jsou události, které lze pochopit, ale celkově zodpovědnost k ostatním hráčů v mužstvu a rodinám hráčů, kteří to dokáží naplánovat a v neposlední řadě i k práci klubu tím trpí. Z výchovného hlediska to není ve finále dobré ani pro samotné "výletníky". To už nemluvím o případné pokutě za nesehrané utkání a další navazující těžkosti.

Pro novou sezónu, díky schválení OSF Havl. Brod a OSF Kutná Hora a díky podpoře FK Kovofiniš, budeme hrát okresní soutěž mladších žáků 7+1 v okrese Kutná Hora. Pro hráče to bude nejenom výzva v podobě utkání s novými mužstvy, ale i náročnější soutěž, která bude mít 13 družstev a podobu dospělého fotbalu. Soutěž se hraje 7+1 a na utkání budeme tedy muset odjíždět v maximálním počtu hráčů. Hrát by se mělo s mužstvy jako  Čáslav, Kutná Hora, Uhlířské Janovice, Zruč nad Sázvou apd. Věříme, že se v této kvalitní společnosti prosadíme a bude šířit dobré jméno FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou i na Kutnorsku a Čáslavsku.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz