Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Lučice - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:4 (0:3)

publikováno 11.08.2014 (aktualizováno 15.08.2014)

Úspěšný vstup do nového ročníku

Pozvánka na nedělní fotbalové odpoledne

V neděli 17.8. od 13:30 bude na našem fotbalovém stadiónu rušno. Nejdříve nastoupí naši dorostenci k premieróvému utkání této sezóny proti soupeři z Měřína a od 16:30 hodin bude následovat utkání našeho "Áčka" proti Kostelci u Jihlavy. Rádi bychom potvrdili dobrý vstup do sezóny a pozvali naše fanoušky na stadión. Občerstvení je zajištěno.

 

TJ Sokol Lučice – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:4 (0:3)

Sestava: Vitiska - P. Pešek, Hauser, Prchal, F. Gramer (78. Slavětínský) – Šotola, Toula, Nepovím, Turek – Voplakal, J. Pešek (75. A. Procházka)

Góly: 21. Turek, 22. F. Gramer, 45. Šotola, 65. Prchal

Vstup do nové sezóny se nám podařil. Do Lučice jsme jeli s jasným cílem odvést si domů tři body a to se nám povedlo. K prvnímu mistrovskému utkání nové sezóny jsme odjeli bez stále početné skupinky zraněných hráčů.

Před utkáním jsme si řekli, že začneme ve vysokém tempu a to jsme dodrželi. Už ve 35. vteřině zápasu se po Voplakalově přihrávce ocitl v šanci Turek, ale nedokázal usměrnit míč do brány. V 6. minutě mohl změnit skóre Pešek, když po nahrávce Touly „uprchl“ obraně, ale trefil jen stojícího brankáře.  Poté dvakrát zahrozili domácí, když Blažek neproměnil sólo na Vitisku a Hermanova střela skončila na břevně. Ve 20. minutě už jsme se radovali, když Šotola vyvedl balón na soupeřovu polovinu, posunul na Voplakala, který tvrdě vystřelil a jeho střelu dorazil do brány Turek – 0:1. Po dvou minutách si na Nepovímův roh naběhl Toula, tomu se ale nepodařilo skórovat, v nepřehledné situaci ve vápně se nejlépe zorientoval Filip Gramer  a dopravil míč do sítě – 0:2. V následujících minutách ještě, opět po Nepovímově rohu, hlavičkoval Filip Gramer, ale trefil břevno. V dalších deseti minutách se ocitla ve dvou šancích Lučice, ale Vitiska byl opět na svém místě. Podařilo se nám dát ještě jeden gól do kabiny, když se po levé straně uvolnil Voplakal a poslal nádherný centr do vápna na Šotolu, který si poradil náramně – 0:3.

Po změně stran jsme hned mohli zvýšit svůj náskok, ale Nepovím neproměnil pokutový kop. V 50. minutě Pešek podruhé uprchl domácí obraně, ale bohužel ani v této šanci nebylo štěstí na jeho straně. Po následné klidné patnáctiminutovce, na levé straně hezky zakombinoval Turek s Filipem  Gramerem , kdy následně prvně jmenovaný si poradil ještě sám s dvěma domácími hráči, ale nedokázal z úhlu dostat míč mezi tři tyče. V 67. minutě jsme se opět radovali, když po Toulově rohu se trefil stoper Prchal – 0:4. O tři minuty déle zahrozil Toula z přímého kopu, ale domácí brankář si s jeho střelou poradil. Čtyři minuty před koncem zápasu ještě zkusil své štěstí Nepovím, ale domácí brankář vyrazil jeho střelu na roh. Utkání skončilo 0:4 v náš prospěch a nám se podařilo splnit cíl, se kterým jsme do Lučice odjížděli.

Fota z utkání v Lučici na: http://fkkovofinis.rajce.idnes.cz/Lucice_x_Ledec_n_S_podzim_2014_0_4/

Takto zhodnotil utkání hrající trenér Martin Turek: „V utkání jsme se dopustili několika chyb po kterých domácí vážně zahrozili. Naštěstí nás podržel brankář Vitiska. Po prvních dvou vstřelených gólech jsme se uklidnili a hru kontrolovali. S přístupem hráčů jsem spokojen".

V dalším utkání, hraném v neděli  17.8. od 16:30, přivítáme na našem stadionu nováčka soutěže Kostelec  u Jihlavy. Rádi bychom pozvali naše fanoušky na toto utkání a doufáme, že jejich podpora nám pomůže k zisku tří bodů.

Staňte se součásti FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

Náš fotbalový klub má v současné době již sedm mužstev. Staňte se součástí realizačních týmů. Nebuďte lhostejní k budoucnosti našeho klubu. Hledáme trenéry, vedoucí mužstev, nadšence pro zajištění bezproblémového fungování mužstev a růst našich sportovců. Trenérská licence není podmínkou – v případě zájmu zajistíme účast na seminářích a školeních.

Rádi bychom též oslovili bývalé hráče, rodiče hráčů současných a příznivce našeho klubu při pomoci organizace a zajištění pořadatelské služby domácích utkáních

V případě zájmu kontaktujte sekretáře klubu Pavla Storože na tel. čísle: 777115982 nebo pište na pavel.storoz@gmail.com

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz