Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "A"

SK Jiřice – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:3 (0:3)

publikováno 25.08.2014

Po jasné první půlce přišlo trápení

SK Jiřice – FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou  2:3 (0:3)

Sestava: Vitiska - P. Pešek, Hauser, Prchal, Martinek – Šotola (90. Gramer J.), Toula, Nepovím, Turek – Trpišovský (72. A. Procházka), J. Pešek

Branky: 14. a 27. Nepovím, 40. Šotola

Do Jiřic jsme odjeli opět v okleštěné sestavě. Svalové zranění zabránilo nastoupit bratrům Gramerům, z důvodu dovolené chyběl Voplakal a studijní důvody nepustily na zápas Slavětínského.  A tak ne zcela doléčení Trpišovský a Martinek museli do tohoto utkání nastoupit v základní sestavě.

Domácí se dostali do první příležitosti hned v 5. minutě, kdy nebezpečnou hlavičku musel likvidovat Vitiska. Po tomto okamžiku jsme už ale hru začali ovládat a vypracovávat si slibné příležitosti. Nejdříve se do šance dostal Trpišovský, ale nedokázal prostřelit domácí brankáře. Potom si na hranici velkého vápna dobře pokryl míč Jan Pešek, byl faulován a následný trestný kop poslal Nepovím o břevno do sítě. Následně několik dobrých příležitostí spálili postupně Toula, Turek a Šotola. Ve 27. min. se opakovala situace jako před prvním gólem. Po sražení Peška opět proměnil trestný kop v parádní gól Nepovím. Ve 40. minutě obral Nepovím domácího kapitána o míč, posunul ho doprava na nabíhajícího Šotolu, který si míč přistrčil do vápna a tvrdou střelou zvýšil na 3:0.

Ve druhém poločase se obraz hry zcela otočil. Do druhého poločasu domácí vlétli. Neměli co ztratit, hráli bezstarostně a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Nejdříve spálil domácí útočník ohromnou šanci, když z malého vápna netrefil prázdnou branku. V 52. Petr Pešek fauloval ve vápně domácího útočníka a pískala se penalta, kterou ovšem Vitiska vytěsnil na roh. V 65. minutě se domácí dočkali a snížili na 3:1. Tři minuty na to obdržel Martinek červenou kartu, když jako poslední hráč stáhl domácího útočníka. Hned po vyloučení se opět blýskl Vitiska, když zlikvidoval tvrdou střelu ze sedmi metrů. V 76. minutě předvedli domácí parádní akci, po které se ocitl domácí hráč sám před Vitiskou a s přehledem proměnil 3:2. Do konce utkání si domácí ještě vypracovali náznaky šancí, ale nakonec se nám těsnou výhru podařilo uhájit.

Takto zhodnotil utkání hrající trenér Martin Turek: V prvním poločase jsme i na malém hřišti předváděli dobrou kombinační hru a vypracovali jsme si dobré šance. Kdybychom šli po poločase do kabiny s vedením 5:0, nikdo by se nemohl divit. Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do tempa, domácím se začalo dařit a dostali nás pod tlak. Snad jenom díky famózním zákrokům brankáře Vitisky jsme vyhrané utkání neztratili.

Aktuální výsledky a tabulka zde

Dalším utkání sehrajeme v neděli 31.8. od 16:30, kdy přivítáme na našem stadionu, dalšího nováčka soutěže Chotěboř B. Věříme v podporu našich fanoušků a doufáme ve velkou návštěvu, která nám pomůže udržet podzimní vítěznou šňůru.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery