Úvod » Mužstva » Muži - "A"

Muži A: TJ Tis - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:1 (2:0)

publikováno 08.09.2014

První prohra v soutěži

TJ Tis - FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 2:1 (2:0)

Sestava: Vitiska - Pešek P., Hauser, Prchal, Pešek J. – Šotola, Nepovím, Toula (70. Gramer F.), Turek – Trpišovský, Voplakal (86. Kuja)

Gól: 85. Trpišovský

ČK: 62. Pešek J.

Utkání v Tisu jsme nezačali dobře, domácí byli v úvodu utkání lepším týmem a Vitiska spolu s obranou musel čelit několika menším závarům. Ačkoliv jsme předpokládali, že se bude hrát technický fotbal, Tis nás zaskočil bojovností, dobrou organizací a kolektivním výkonem. Domácí byli všude o krok napřed a my se nemohli dostat do tempa. V 10. minutě domácí otevřeli skóre, když zahrávali trestný kop, a na zadní tyči číhali dva neobsazení hráči domácích, kteří neměli problém dostat míč do sítě. O chvilku později dostal dlouhý míč do vápna domácí útočník Bláha, míč si neatakovaný stáhl ze vzduchu a trefil přesně k tyči. O pět minut později byl opět osamocený Bláha na našem malém vápně, ale tentokrát minul Vitiskovu branku. V prvním poločase, který nám vůbec nevyšel, jsme si ale přesto vypracovali dvě dobré příležitosti. Nejdříve se do vápna prokličkoval Toula, dával přihrávku pod sebe, ale Šotola i Voplakal měli k míči daleko. Poté ještě Turek vyslal dlouhým míčem za obranu Voplakala, který postupoval sám na brankáře, ale bohužel z malého vápna přestřelil branku.

Ve druhém poločase se náš výkon o trochu zvedl. Začali jsme aktivně, a domácí se spíše soustředili na udržení dvougólového vedení. V 52. minutě vyslal Voplakal do sóla Turka, který běžel sám na brankáře, ale opět netrefil branku. Poté měl dobrou příležitost Prchal, ale zblízka trefil jen domácího brankáře. V 62. minutě poslal hlavní rozhodčí do sprch po druhé žluté kartě Jana Peška a tak jsme dohrávali v deseti. V 85. minutě si střídající Gramer narazil s Nepovímem a prostrčil na Trpišovského, který udělal kličku brankaři a snížil na 1:2. Do žádného závěrečného tlaku jsme se ale už nedostali. A tak jsme zaslouženě prohráli.

Trenér Martin Turek hodnotil utkání následovně: „První poločas jsme absolutně nezvládli jak po herní tak i taktické stránce. Jasně jsem upozorňoval na dobře zahrávané standartní situace soupeře a hned z první nebo druhé dostaneme gól, kdy jsou dva hráči na zadní tyči úplně volní. A pět minut na to nám dá gól Bláha, o kterém jsem říkal, že je prakticky jediný, kdo umí dát gól ze hry, a že nesmí být ve vápně sám, protože má smrtící zakončení. A on si na penaltě nikým neatakovaný zpracuje míč a uklidí ho do brány. Ve druhém poločase se náš výkon o něco zlepšil, ale přesto to k tomu, čím se chceme prezentovat, mělo daleko. Pokud bychom měli takto hrát i nadále, tak se v horních patrech tabulky rozhodně pohybovat nebudeme".

Fotoreportáž z utkání zde

Ve čtvrtek 11. 9. od 17:00 budeme dohrávat odložené utkání s Chotěboří B. 

V v neděli 14.9. od 16:00 nás čeká zápas s Budíkovem.

Přijďte nám pomoci ke zlepšenému výkonu a k zisku maximálního počtu bodů.


 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery