Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "A"

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - TJ Sokol Mírovka 1:1(0:1)

publikováno 03.11.2014

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - TJ Sokol Mírovka 1:1(0:1)

Sestava: Bezděk – J. Pešek (83. Kuja), P. Pešek, Prchal, Martinek (45. J. Gramer) – Šotola, Nepovím, Toula, Turek – Voplakal, Trpišovský. 

Branka: 53. Šotola

FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU – TJ Sokol Mírovka 1:1 (0:1)

Gól: 53. Šotola

Sestava: Bezděk - Pešek J. (83. Kuja), Pešek P., Prchal, Martinek (45. Gramer J.) – Šotola , Nepovím, Toula, Turek – Voplakal, Trpišovský

Na ledečském stadionu se odehrál důležitý souboj o čelo tabulky. Přijela totiž Mírovka.

Utkání začalo tak jak domácí trenéři předpokládali. Mírovka začala hrát z hlubokého bloku,  pouze s jedním útočníkem a spoléhala na rychlé protiútoky. V začátku utkání jsme byli aktivní, snažili jsme se hned od začátku o zteč hostující branky. V dobré příležitosti se po přihrávce Voplakala ocitl Turek, bohužel nezachoval chladnou hlavu a svůj pokus ukvapeně zakončil mimo branku. Poté se ještě do dobrých příležitostí dostali Nepovím a Toula, ale nedokázali svoje akce zakončit. A tak v 22. přišel trest. Hosté na pravé straně vyhráli několik mini soubojů, posunuli míč na střed Šimonovi, ten kolmou přihrávkou poslal do samostatného úniku svého spoluhráče, který se tváří tvář Bezděkovi nemýlil. O 5 minut později se nám podařilo vstřelit gól, který ale nebyl uznán pro udájnou ruku našeho hráče. A tak jsme poločas prohráli 0:1.

Druhý poločas se vyvíjel podobně jako ten první. V 53. minutě dostal domácí ostrostřelec Šotola přihrávku do vápna a opět potvrdil, že se v těchto situacích nemýlí a suverénně vyrovnal. Bohužel to byla jediná střela, která skončila za hostujícím brankařem. Nedokázali jsme dát gól jak z velkého množství rohů tak ani z vyložených příležitostí. Jako měl např. v 70 minutě Turek, kterému před prázdnou bránu nahrál Trpišovský, ale Turek míč promáchl. Nebo jako Toula, který zase bránu z malého vápna vysoko přestřelil. V poslední velké příležitosti se ocitl Prchal, ale jeho pokus také minul branku a tak si hosté z Mírovky odvezli „zlatý“ bod, pro který si podle jejich herního projevu přijeli.

Rádi bychom zde též zmínili ještě "unikátně infantilní výkon" hostujícího trenéra. Již dlouho se u nás nikdo neprezentoval takovýmto způsobem.  Když pomineme čistě lidskou stránku, za kterou by se nemusel stydět leckterý "obecní pomatenec", tak neustále omílané výkřiky: "peníze" nebo "kolik jste jim dali" působily v kontextu minimálně metrového ofsajdu při brance Mírovky a neuznaném gólu domácím pro údajnou ruku, kterou viděl na vzdálenost 40 metrů pouze pomezní rozhodčí, velice komicky.

Martin Turek nám k utkání prozradil následující: "Utkání na jednu branku. Hosté hráli tak jak jsme předpokládali. S výkonem mužstva jsem spokojený, s bodovým ziskem ne. O tom, že nemáme tři body, rozhodla pouze naše střelecká nemohoucnost. Kdybych proměnil svou velkou šanci, hosté by museli hru trochu otevřít a věřím, že bychom byli schopni přidat další uklidňující branku".

Jelikož Kostelec nečekaně prohrál v Budíkově tak nám tato remíza zajistila po podzimní části titul podzimního mistra. Naše mužstvo ale na podzim čeká ještě předehrávka prvního jarního kola s Lučicí. Toto utkání se odehraje na našem stadionu tentokráte v sobotu 8.11. od 13:30 hod.

Tréninky jsou středa a pátek od 15:30.

Fotogalerie z utkání zde

Aktuální tabulka

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery