Úvod » Mužstva » Muži - "A"

FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU – TJ Sokol Lučice 4:0 (1:0)

publikováno 12.11.2014

FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU – TJ Sokol Lučice 4:0 (1:0)

Sestava: Bezděk T. – Pešek J., Pešek P., Prchal, Gramer J. (Bezděk S.) – Šotola, Toula, Nepovím, Turek – Kuja (80. Pajer), Trpišovský

Góly: 17. Turek, 67. Šotola, 76. a 85. Trpišovský

V netradičním termínu v sobotu se v Ledči hrál od začátku tak trošku ospalý fotbal. Nasazení a ani kvalita nebyla taková jako v předchozích zápasech, přesto jsme byli od začátku lepším týmem. Po několika lehkých závarech otevřel skóre Turek, když využil rychle rozehraný trestný kop, uvolnil se ve vápně a prostřelil hostujícího brankáře. O deset minut později si odražený balon ve vápně našel Kuja, který vyslal tvrdou střelu, překonal i brankáře, ale na brankové čáře jeho pokus obětavým zákrokem vyhlavičkoval hostující obránce. V 38. minutě se s míčem z vlastní poloviny rozběhl Honza Pešek, prošel až na vápno, vyslal svojí dělovku, kterou ovšem zlikvidoval výborně chytající lučický brankář.

Ve druhém poločase se naše snaha o vstřelení druhého gólu, který by nás uklidnil, měnila místy v křeč a slibné příležitosti s přehledem řešil hostující brankař. V 67. minutě jsme podnikli brejk, Petr Pešek vyvezl balon, vyslal do ulice Šotolu a náš nejlepší střelec se opět nemýlil 2:0. O deset minut později nacentroval Toula a Trpišovský, nabíhající na přední tyč, uklidil míč do sítě. Pět minut před koncem přidal svou druhou branku v zápase Martin „Lafata“ Trpišovský, to když vystřelil z vápna Honza Pešek a jeho tvrdá rána trefila Trpišovského a od něj se míč dostal až za brankovou čáru.

Martin Turek popsal utkání následovně: „Bylo to poslední podzimní utkání proti soupeři ze spodku tabulky. Podle toho náš projev také vypadal. Přesto se nám podařilo dát čtyři pěkné branky, získat tři body do tabulky a jen díky výborně chytajícímu brankáři Lučice nebylo skóre výraznější“.    

Po předehrávaném prvním jarním kole máme díky zaváhání soupeřů na čele tabulky náskok 4 body na druhé Štoky, které se po menší pauze vrátili zpět do bojů o postup, když doma zdolali Kostelec, který na nás ztrácí taktéž 4 body. Za nimi je Mírovka, která má o bod méně. Ta prohrála na půdě na podzim dobře hrajících Košetic.     

 

Tréninky pro následující období:

Na pátek 14. 11. od 20:00 a dále každý pátek v tomto čase, je zamluvená hala v Koželské ulici. Do začátku zimní přípravy tj. zhruba do 10. ledna, zde budeme hrát pouze fotbálek. Rozpis zimní přípravy bude uveřejněn v následujícím týdnu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz