Úvod » Představujeme hráče a trenéry FK

Matěj Svoboda

publikováno 06.02.2015 (aktualizováno 05.05.2015)

Představujeme novou tvář v ledečském týmu - na půlroční hostování přichází z Havlíčkova Brodu Matěj Svoboda

 

 

Jméno: Matěj Svoboda
Věk: Věk: 18
Dosavadní kariéra: Dosavadní kariéra: kolem 6-7 roku jsem začal aktivně hrát fotbal v Ledči nad Sázavou. Po dvou letech, co jsem hrál v Ledči, jsem začal zjišťovat, že někde je zkrátka lepší vedení, zázemí a hlavně více hráčů a chtěl jsem zkusit štěstí někde jinde. Začal jsem jsem dojíždět na výběry do HB. Po pár trénincích jsem se dostal do rytmu Slovanu a hostování bylo připraveno.Zde jsem prošel úspěšnou kariérou, dostal jsem se i do výběru na Kouba cup což mne motivovalo, že v sobě něco mám. Se Slovanem jsme nedříve vykopali MSD a nakonec i MSL což bylo skvělé. Prošel jsem vším co v HB šlo a jsem za to velmi rád.Chtěl bych zmínit trenéra Jana Bdžocha, který dokázal z vesnických kluků udělat ligový tým, který vede tabulku. Výborný člověk, který věděl jak nás motivovat na hřišti i v životě. Bylo mi ctí hrát za Slovan s tímto trenérem.

Pozice na hřišti: Upřednostňuji levou nohu. Tak mne můžete vidět hrát spíše na levé záloze/obránci. Také často hraji stopera a střeďáka.

Kopačky: Nike Mercurial Vapor, Adidas f50/Nitrocharge

Oblíbené číslo dresu: 23,9,16

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matěji, jsi zatím jediná zimní posila našeho týmu. Jak k tomu došlo, že ses z prvoligového dorostu přestěhoval zpět na hřiště „pod hradem“?

No, tak došlo k tomu především kvůli studiu. Dojížka na tréninky do HB 4x týdně zabere hodně času po tréninku není zrovna velká chuť se učit...Do budoucna, doufám, že nebudu litovat volby studia nad fotbalem.

Popiš nám první dojmy z ledečského týmu, a jak tě kluci mezi sebe přijali?

Tak první dojmy byly velmi dobré. Fotbal v Ledči vždy měl svou úroveň, bohužel poslední dobou tomu bylo trochu jinak z mého pohledu. Co se týče spoluhráčů, tak jsem se trochu prořekl, když byla rozlučka ledečského celku. Tak jsme to tam rovnou "upekli" a zapili. Jinak většinu spoluhráčů znám již od mala a starší hráči mne příjmuli v pohodě.

Jaký vidíš rozdíly mezi fungování klubu a přípravou v Ledči oproti tvému dosavadnímu působení v Havlíčkově Brodě?

Jsem rád, že to v Ledči vede Martin Turek. Dokáže zatlačit na vedení, aby se ledečský fotbal o něco více rozhýbal. Nemluvě o tom, že tréninky mají konečně úroveň. Myslím si, že to postřehl kǎzdý, kdo viděl aspoň jeden zápas.

Bohužel jsou tu i menší nedostatky. Tribuna na stadionu není zrovna ozdoba ledečského fotbalu. Bohužel musíme zapracovat i na tréninkové ploše, kterou znovu dávají technické služby do provozu.

Ovšem, chtěl bych vypíchnout dvě věci a to jsou:

•nové ledečské vedení

•výborná kvalita ledečského trávníku

Postoupíme?

No, sranda to nebude, ale nevidím důvod aby se nepostoupilo

Jaké jsou tvé další fotbalové i nefotbalové plány?

Fotbalové plány jsou zatím nejasné. Jaro chci být oporou Ledče ale do budoucna budu hrát tam, kde mne vezmou na vysokou. 

Nefotbalové plány, především úspěšně složit maturitní zkoušku a poté i vysokou školu.

Vzkaz ledečským fanouškům:

Chtěl bych vzkázat velké díky, že si najdou čas hnát ledečskou mašinu kupředu!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery