Úvod » Mužstva » Muži - "A"

Rozhovor s trenérem

publikováno 23.03.2015

Před začátkem sezóny jsme se zeptali, hrajícího trenéra našeho áčka, Martina Turka, na hodnocení zimní přípravy

 

 

Martine, jak proběhla zimní příprava?

Zimní příprav, dá se říct, byla relativně dobrá. Kluci když mohli, tak se tréninku zúčastňovali. V týmu máme i několik vysokoškoláků a hráčů pracujících na směny, atak jsme nemohli tolik trénovat v týdnu. Proto jsme hodně trénovali i o víkendech. Kluci na tréninku makali, odtrénovali jsme to, co jsem naplánoval, teď zbývá prodat to v mistrovských utkáních.

Kde a jak probíhaly tréninkové jednotky?

Podmínky na trénování jsme měli dobré. Každý pátek jsme využívali halu, kde jsme se hodně věnovali posilování, a párkrát jsme spojili trénink i s našimi kolegy z házené :). Jinak jsme trénovali venku. Jednou jsme byli trénovat i na hřišti Na pláckách, ale bohužel jsme to tam tak zryli, že ještě teď to tam na trénink není způsobilé. Zima byla relativně mírná a tak toho běhání ve sněhu nebylo tolik. Samozřejmě je jasné, že kdyby bylo v Ledči hřiště s umělou trávou, byly by to ty nejlepší podmínky pro přípravu v zimním období. Ale tu bohužel nemáme. Výsledky a předvedená hra z přípravných utkání byly, až na zápas v Sedleci, relativně dobré. Troufnu si říct, že se úroveň naší hry podařilo ještě o kousek vylepšit. O tom se diváci mohli přesvědčit na vlastní oči v utkání proti Humpolci. Ale pravdu nám ukáže až soutěž.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou pořádá nábor mladých fotbalistů !!

Jak vidíš sílu kádru pro jaro?

Myslím si, že kádr je natolik silný, že bychom měli zvládnout postoupit. Máme nejen zkušené hráče, ale i mladé nadějné kluky, kteří jsou na tom fyzicky a fotbalově dobře. Když si vyhovíme, a když každý pochopí, že má v týmu svoji určitou roli a udělá pro tým maximum, tak jsme hodně silní.

Co nálada v mužstvu směrem k jarním zápasům?

Nálada v mužstvu je dobrá. V pátek jsme s asistentem Alešem Dočkalem a s týmem na toto téma diskutovali. Myslím si, že to byla plodná debata. Každý z hráčů se má chuť poprat o postup, když je soutěž celkem dobře rozehraná.

Jak odhaduješ, že bude jaro probíhat?

 Tohle se hrozně těžko tipuje. Někdo na tom může být fotbalově dobře, ale přijede na menší, nerovné hřiště, a najednou fotbalovost nebude rozhodovat. Soupeři to urvou silou, bojovností nebo bude rozhodovat i štěstí. Pro nás bude zápas jara hned ten první v Kostelci, který je podle mého, náš největší soupeř v boji o první příčku. A pak samozřejmě zápasy na malých hřištích v Budíkově a podobně. Bylo by dobré soupeřům hned na začátku odskočit, ale to bude velmi těžké. Jak jsme se přesvědčili na podzim, každý zápas je těžký a nikde nám body zadarmo nedají.

 

Tréninky v tomto týdnu:
 

ÚT 24.3. od 17:00

ST 25.3. od 17:00

PÁ 27.3. od 17:00

SO 28.3. mistrovské utkání SK Kostelec (hřiště Kostelec)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz