Úvod » Mužstva » Muži - "A"

SK Kostelec - FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 1:2 (0:1)

publikováno 30.03.2015 (aktualizováno 03.04.2015)

Zlaté body z Kostelce

 

!!!ZMĚNA!!! JE ROZHODNUTO: O VÍKENDU HRAJEME!!!

(Oficiálně Krajský fotbalový svaz zrušil víkendová utkání, avšak ponechal na rozhodnutí klubů zda bude možné utkání sehrát. Těšíme se tedy na Vaši návštěvu na nedělních utkáních!)

 

NEDĚLE 5.4. - 12,30 DOROST vs. RANTÍŘOV


NEDĚLE 5.4. - 15,30 MUŽI "A" vs. JIŘICE


-------------------------------------------------------------------

SK Kostelec - FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 1:2 (0:1)

Sestava: Bezděk T. – Pešek J. (76. Kuja), Pešek P., Prchal, Gramer F.  – Šotola (89. Voplakal), Toula, Nepovím, Gramer J. – Turek, Trpišovský

Góly: 14. Gramer J., 87. Trpišovský

Před utkáním řešili trenéři složení obrané čtveřice. Stoper Prchal teprve doléčuje zraněný kotník. Filipa Gramera limitoval natažený sval a Svoboda odjel k zápasu s teplotou. Prchal s Gramerem ale nakonec nastoupili v základní sestavě.

Po deseti minutách oťukávání dostal Turek přihrávku do běhu a řítil se sám na domácí branku. Obhodil si vybíhajícího brankaře, který ho ještě před vápnem podrazil a od rozhodčího uviděl červenou kartu. Následný přímý kop poslal Nepovím nad branku. Ve 14. minutě se na pravé straně uvolnil Trpišovský a nacentroval přesně na hlavu nabíhajícího Jakuba Gramera a ten poslal míč do sítě. Ve 25. minutě se po pěkné kombinaci dostal až k zakončení Jan Pešek, ale domácí brankař dobře vyběhl a jeho pokus zneškodnil. Ve 30. minutě se protáhl po levé straně Jakub Gramer, poslal střílený centr do malého vápna a domácí hráč si málem srazil míč do vlastní sítě.

Ve druhém poločase nás domácí hráči zatlačili na naší polovinu a pozvolna se začali dostávat do šancí. V 59. minutě se poměr hráčů na hřišti vyrovnal, to se Toula pokusil míč na našem vápně odkopnout nůžkami, ale místo míče trefil protihráče a od rozhodčího uviděl, trošku přísnou, druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Trestný kop z vápna domácí poslali nad Bezděkovo břevno. V 60. minutě už se domácí radovali, když se jim podařilo skórovat po rohovém kopu. Až do 80. jsme byli pod tlakem a domácí byli aktivnější. Posledních deset minut tlak domácích polevil a Kováci se zase pomalu tlačili před domácí branku. V 87. minutě využil nedorozumění domácího stopera a brankaře Jakub Gramer, který posunul míč na malé vápno před prázdnou branku Trpišovskému, a ten neměl problém zasunout míč do branky. Poslední minuty jsme odehráli zkušeně a vítězství si pohlídali a mohli se radovat společně s poměrně početnou skupinkou ledečských fandů, kteří za námi vážili cestu ze zisku tří důležitých bodů.

„Utkání to bylo spíše o bojovnosti a o větší touze získat tři body než o fotbale. Prostě klasické první utkání po zimní pauze. Zápasu by slušela více remíza, ovšem v závěru se k nám přiklonilo štěstí. Vzhledem k tomu, že naši konkurenti ze špičky tabulky Štoky a Mírovka své zápasy prohráli, jsou to pro nás hodně cenné body" hodnotil realisticky utkání trenér Martin Turek a přidal i hodnocení mužstva  "spolehlivě zahráli oba stopeři a ve hře dopředu byl nejvíce vidět Jakub Gramer“.

odkaz na fotogalerii z utkání

aktuální tabulka

V příštím utkání v neděli 5.4. budeme na našem stadionu hrát o body s fotbalisty z Jiřic.

Tréninky v tomto týdnu:

Út: 31.3. od 17:30

Čt: 2.4. od 17:30

Pá: 3.4. od 17:30

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz