Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Rovnost Budíkov - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 1:3 (0:1)

publikováno 28.04.2015 (aktualizováno 29.04.2015)

TJ Rovnost Budíkov - FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 1:3 (0:1)

Sestava: Bezděk T. – Pešek J., Pešek P., Prchal, Svoboda  – Šotola (88. Martinek.), Turek, Nepovím, Gramer J. (70. Gramer F.) – Voplakal, Trpišovský

Góly: 38. Trpišovský, 58. Turek, 90. Martinek

Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři, od kterého jsme očekávali, že se o body popere, protože je potřebuje jako sůl. Navíc po příjezdu do Budíkova nás zarazil stav hrací plochy, která byla značně nerovná a povalovali se na ní větve a kameny. Jeden z našich hráčů dokonce na ploše našel kus ostnatého drátu. K zápasu nemohl odcestovat Toula, jelikož ho skolila viróza a Roman Kuja, ten si zase plnil studijní povinnosti.

Hned od začátku utkání jsme byli aktivní a dostali jsme se k několika zajímavým příležitostem. Nejdříve zkoušel štěstí střelou z vápna Kuba Gramer, jeho střela se ale mezi tyče nevešla. Poté se dral do vápna Šotola, ale míč netrefil ideálně a jeho pokus taktéž skončil vedle. Poté se ještě v gólové pozici ocitl Trpišovský, ale i jeho pokus minul branku. Hra se odehrávala spíše mezi šestnáctkami. Za zmínku stojí ještě pokus Nepovíma. S jeho střelou si ale bravurně poradil domácí brankař. Ve 38. házel Svoboda aut z levé strany. Míč dohodil až na malé vápno, kde ho tečoval Trpišovský, a kováci se mohli radovat ze šťastné branky. O vedení ale mohli v zápětí přijít, v dobré pozici se ocitl domácí Smereka, který nasměroval svůj pokus vedle levé Bezděkovi tyčky.

Na začátku druhého poločasu se domácí pokoušeli vyrovnat, což se jim podařilo. Nedůraz v naší obraně potrestal Kavka poté, co se prosmýkl kolem našich dvou obránců a obstřelil Bezděka. Naštěstí se nám podařilo na tento gól brzo zareagovat a strhnout vedení opět na naši stranu. Voplakal dostal přihrávku za obranu, naservíroval míč na malé vápno Trpišovskému, ten trefil břevno, míč se odrazil na penaltu přímo do kroku dobíhajícímu Turkovi, a jeho rána skončila až v domácí síti. Domácí se snažili o další srovnání skóre, ovšem k tomu už jim od 70. minuty docházely síly a my jsme několikrát mohli přidat pojistku. Nepovímovi pokusy po přiklepnutí Šotoli mířily nad, střídající Filip Gramer si při sólovém nájezdu míč v rozhodující chvíli ukopl a Voplakalův lob doskákal vedle. Pojistku přidal až tečovanou střelou Martinek, který byl na hřišti dvě minuty."

Martin Turek realisticky shrnul utkání: "Do Budíkova jsme nepřijeli hrát nějaký pěkný kombinační fotbal, ba naopak jsme se snažili naši hru co nejvíc zjednodušit a hrát účelně. To se nám povedlo a odvážíme si tři body. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a přístup k zápasu, přesto bych chtěl vyzvednout stopera Prchala, který byl ve vzduchu nekompromisní. Radost mě kazí trochu zbytečné vyloučení Jirky Voplakala".

Další utkání o mistrovské body budeme hrát v neděli 3.5. od 16:30 na našem stadionu. Naším soupeřem budou Štoky, které v posledním  zápase ukázaly velkou vůli, když nepřízniví stav 1:5 dokázali zremizovat na 5:5 a to ještě hráli o deseti hráčích.

Tréninky v tomto týdnu:

Út: 28.4. od 17:30

Čt: 30.4. od 17:30

Pá: 1.5. od 17:30

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz