Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Košetice - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:4 (0:1)

publikováno 18.05.2015

TJ Sokol Košetice - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou  2:4 (0:1)

Sestava:  J. Vitiska - O. Martinek , P. Pešek , D. Prchal , F. Gramer - J. Šotola , M. Turek , M. Nepovím , J. Gramer - R. Kuja (80. T. Žemlička) , M. Trpišovský

Branky: 37. J. Šotola , 76. M. Turek , 80. M. Trpišovský , 89. T. Žemlička

článek převzat z www.fotbalunas.cz

Ledeč odčinila prohru z minulého kola a zvítězila v Košeticích

Po prohře z miulého kola, kdy lídr soutěže poprvé na jaře prohrál s rezervou Humpolce, odjížděli Ledečtí do Košetic s jasným cílem odčinit tuto překvapivou domácí prohru. To se jim nakonec podařilo ve vyhroceném utkání na hřišti Košetic zvítězili rozdílem 2:4. 

Košetice se snažili již od úvodu hrát s favoritem soutěže vyrovnanou partii. Vyhrocené utkání přineslo už ve 25. minutě první červenou kartu, obdržel ji ledečský Nepovím. V prvním poločase domácí vsadili na důraznou obranu a nepouštěli hosty do vyložených brankových příležitostí až do 37. minuty, kdy se prosadil Šotola a dostal hosty do vedení. 

 

Ve druhém poločase vyhrocená agresivní hra pokračovala. Mnoho ostrých osobních soubojů a faulů vyvrcholilo hned na začátku druhého dějství, když byl vyloučen domácí Suk. V 66. minutě navíc dokázal srovnat stav Hanousek. Ledečtí ovšem nechtěli dopustit další zaváhání. V 76. minutě strhnul vedení opět na stranu hostů Turek, o čtyři minuty později na dvougólový rozdíl zvýšil Trpišovský. Domácí ještě stačili snížit zásluhou Aleše Vejsady, který bezpečně proměnil nařízený pokutový kop. Úplnou pojistku vítězství zařídil v předposlední minutě hry střídající Žemlička, který zvýšil na 2:4, a Ledeč si tak z Košetic odvezla tři body. 


 

Ohlasy k zápasu


Miloslav Vejsada, vedoucí týmu Košetic: Bylo to zbytečně vyhrocené a nervozní utkání. Hráči zbytečně komentovali výroky rozhodčího. Myslím, že to bylo zbytečně nervozní, protože vlastně ani nám, ani jim vůbec o nic nešlo.
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Bylo to samozřejmě těžké utkání, protože jsme velice brzo přišli o klíčového hráče. Ovšem i když jsme hráli v deseti lidech, tak jsme nesložili zbraně a byli jsme lepší, měli jsme větší kvalitu v zakončení a je to pro nás cenné vítězství.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz