Úvod » Mužstva » Mladší žáci

Výsledky žáků Sázava, Uhlířské Janovice, Záboří nad Labem

publikováno 23.05.2015

Sázava – Ledeč nad Sázavou 3:2

Branky: Janák, Bauer Luboš

Tento zápas jsme odmakali naplno, bohužel domácí vyhráli i díky výškové, hmotnostní a věkové převaze a ještě nedorazil rozhodčí a pískal domácí trenér co dál dodat. Zápas byl nahoru dolu se spoustami osobních soubojů. Kluky musím pochválit remízu jsme si zasloužili.

 

Ledeč nad Sázavou – Uhlířské Janovice 2:2

Branky: Píška Matěj, Smejkal Josef

Domácí zápas jsme herně ani výsledkově nezvládli. Jeden z nejhorších výkonů v jarní části. Soupeř byl k poražení, leč se nám nechtělo a tak remíza asi spravedlivá. Kluky jsem rozhodně nepochválil ba naopak. Doufám, že si tento zápas kluci vybrali a již se nebude opakovat výkon na úrovni mladší přípravky.

 

Záboří nad Labem – Ledeč nad Sázavou 1:7

Branky:Janák David 2x, Stehno Jonáš 2x, Smejkal Josef 1x, Bauer Luboš 1x, Zelinka Dominik 1x.

Nezvykle ve středu jsme vyrazili do Záboří na tým, který v tabulce okupuje třetí místo a tak jsme ze zápasu měli respekt. V naší stabilní sestavě chyběl Zdenda Lanc nemoc, a Martin Bauer nachlazení. Do zápasu jsme vlétli jako vítr a bylo otázkou času, kdy vstřelíme první branku. Oproti sobotě jsme hráli nádherný fotbal s nasazením, nahrávkami a střelbou a byla to lahoda pro oči. Domácí, i když jsou na třetím místě v tabulce (jsou na třetím místě jen díky střídavým startům hráčů z Kolína což je nespravedlivé vůči ostatním týmům), vůbec nic nepředváděli. Měli ve svém středu pouze dva hráče, kteří se snažili, jinak ostatní nakopávali míče. Naši hráči hráli svojí bojovnou hru a od sedmnácté minuty to byl zápas na jednu branku a domácí mohou děkovat brankové konstrukci a našemu spalování šancí, jelikož zápas mohl skončit dvojciferným číslem. Hráče musím všechny pochválit, protože když budeme tento výkon předvádět tak nebudu mít žádné výtky.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz