Úvod » Mužstva » Mladší žáci

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – Sparta Kutná Hora 1:0(0:0)

publikováno 17.06.2015

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou – Sparta Kutná Hora 1:0(0:0)

Sestava:Prchal Vojta, Kulich Lukáš, Kulich Tomáš, Smejkal Josef, Janák David, Stehno Jonáš, Bauer Luboš, Zelinka Dominik, Lanc Zdeněk, Bauer Martin, Píška Daniel, Píška Matěj.

Branka: Janák David

Na zápas jara jsme se připravovali poctivě a na hráčích bylo vidět, jak moc chtějí vyhrát. Motivací byla dohoda trenér vs. hráči (vítězství = nálet sprejerů na trenéra x prohra = ledová sprcha.  Po zápase trenér odcházel jak tapeta a tak vše dopadlo, jak mělo a hráči si náramně užili).
 

Tempo zápasu, hraného za neskutečného vedra, odpovídalo v prvním poločase, počasí. „Utahaný“ výkon a soupeř, který byl prvních patnáct lepší. Následně jsme zlepšili a měli i pár příležitostí na skórování. Nicméně do konce poločasu branky nepadly a do kabin se šlo za stavu 0:0.
Druhá půle byla již z naší strany velice dobrá a hosty jsme nepouštěli k naší brance. Výjimkou byla jedna „loženka“, kterou ale výborně chytající Vojta Prchal soupeři zmařil. Uhodilo však na druhé straně, to když nádhernou přihrávku za hostující obranu vyslal Pepa Smejkal a David Janák prostřelil gólmana hostů a vedli jsme 1:0. Konec zápasu jsme si již pohlídali a tak jsme se mohli radovat ze tří bodů.
Trenér Jan Lebruška byl z výkonu svých svěřenců nadšený: „Musím všechny hráče pochválit za přístup, výkon a celkový fotbalový zážitek. Nebudu žádného z hráčů vyzdvihovat, všichni v týmu splnili svoje role a mužstvo fungovalo jako opravdový tým. Rád bych, i za hráče, poděkoval úžasným rodičům, kteří fandili a klukům hodně pomohli k výbornému výkonu“.
 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz