Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Pohled - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:6 (1:3)

publikováno 17.08.2015

TJ Sokol Pohled - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou  2:6 (1:3)

 

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou: J. Vitiska - R. Kuja , D. Prchal , F. Gramer , J. Vladyka - J. Gramer (73. F. Hofrichter) , M. Trpišovský , M. Turek , M. Nepovím - J. Bláha (86. J. Pospíšil) , J. Voplakal (80. S. Bezděk)

Branky: 5. J. Bláha , 18. J. Bláha , 32. J. Bláha , 59. J. Voplakal , 63. J. Voplakal , 77. J. Bláha

článek převzat z fotbalunas.cz

Ledeč opět suverénně zvítězila, tentokráte vyloupila Pohled

O takovém vstupu do vyšší soutěže se ledečským jistě ani nesnilo. V úvodním kole I. A třídy sk. A si vyšlápla na favorizovaný Pacov, který na domácím hřišti doslova přejela 5:1, a i ve druhém kole zvítězila suverénním způsobem a uloupila další tři body na hřišti Pohledu. V utkání se blýskl především čtyřgólový střelec Bláha, který má tak po dvou kolech na kontě již šest branek. 

Půl hodiny stačilo ledečskému Bláhovi na zkompletování hattricku

Ač tomu konečný výsledek neodpovídá, domácí nezačali vůbec špatně. V samotném úvodu se totiž do slibné šance dostal Slanař, avšak nedokázal ji přetavit ve vedoucí branku. V dalším úniku se ocitl Michal Sobotka, který mířil jeden na jednoho proti osamocenému stoperu Ledče. Ten však dokázal souboj vyhrát a dalekonosným nákopem poslal míč za pohledskou obranu. Toho se zmocnil kanonýr Bláha a využil nedorozumění obrany s brankářem a poslal hosty do vedení 1:0. Domácí se po rychlé inkasované brance nevzdali a jejich snažení bylo vyslyšeno. V 17. minutě ve své další příležitosti Slanař nezaváhal. Radost domácím ovšem nevydržela dlouho. Po rozehrání přišel další nákop na obranu a po sérii prohraných soubojů se míče znovu zmocnil Bláha, jenž strhnul vedení znovu na stranu Ledče. Tentýž hráč dokázal po půlhodině hry dostat Ledeč do dvoubrankového vedení a zkompletovat už v prvním poločase hattrick. 

Druhý poločas jasně opanovala Ledeč

Druhý poločas opanovali jednoznačně hosté. Pohledský celek za Ledčí jednoznačně zaostával jak v pohybu, tak v důrazu. Logickým vyústěním tak byly dvě branky Voplakala v rozmezí tří minut, když se nejprve trefil v 59. minutě a nedal Růžičkovi šanci ani v 63. minutě. Čtvrtou branku v utkání navíc vyšperkoval svůj výkon ledečský šutér Bláha a o třech bodech v těchto chvílích nepochyboval již nikdo. Vzrušení tak přišlo ještě v samotném závěru, kdy se v úniku ocitl domácí útočník Sobotka, jehož ve vápně nedovoleně zastavil brankář Vitiska a uviděl tak červenou kartu. Faulovaný Sobotka se postavil i k nařízené penaltě a kosmeticky tak upravil konečný výsledek 2:6.   


 

Ohlasy k zápasu


Petr Veselka, trenér Pohledu: Je to pro nás krutá porážka. Po dvou zápasech máme nula bodů a budeme muset ve hře něco změnit. Je to samozřejmě také i o přístupu hráčů, protože se na trénincích nescházíme v takovém počtu, v jakém bychom se scházet měli. To se samozřejmě projevuje i na hřišti.
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Bylo to těžké utkání na špatném terénu. Výsledek je sice 6:2, ale soupeř měl také šance, především v prvním poločase, kdy šli i sami na bránu a podržel nás brankář Vitiska nebo šanci zahodili sami. Ve druhé půli jsme už soupeři nastříleli tři branky a využívali jsme jeho menší rychlosti vzadu. Mrzí nás vyloučení brankáře Vitisky ze závěru, kdy rozhodčí mohla být možná trochu citlivější a nevylučovat. Ovšem penalta to rozhodně byla.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz