Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Havlíčkova Borová - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:1 (0:1)

publikováno 14.09.2015 (aktualizováno 15.09.2015)

TJ Sokol Havlíčkova Borová - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:1 (0:1) 

Sestava: Vitiska – Kuja, Pešek, Prchal, F. Gramer – Machala, Turek, Nepovím, J. Gramer – Bláha (83. Vladyka), Voplakal (90. Šotola).

Branka: Filip Gramer

zdroj: fotbalunas.cz

Gól ze 2. minuty rozhodl zápas

Kdo by řekl, že gól, který padl hned ve druhé minutě bude taky gólem rozhodujícím. Ani jednomu z týmu se za dalších 88 minut nepodařilo skórovat. Ledeč se tak díky vítězství dostala na druhé místo a v příštím zápase se utká ve šlágru kola s Dobronínem v boji o první místo v tabulce.

Gól, ze začátku zápasu byl taky gólem rozhodujícím

V neděli odpoledne se utkali týmy TJ Sokol Havlíčkova Borová a FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou. Hosté vletěli do zápasu přímo bleskově, kdy hned ve druhé minutě dokázali skórovat. Gól padl po skvěle zahrané standartní situaci - 0:1. Po zbytek poločasu byli opticky lepší domácí, kteří svojí bojovností zastavovali všechny útoky hostů hned v zárodku a sami se snažili útočit. Do žádné vážnější šance se ale nedostali ani oni, a tak se do šaten šlo za stavu 0:1.

Ani jedna ze šancí se už neujala

Ve druhém poločase hosté zlepšili hru a hned to bylo znát. Začali více kombinovat a díky tomu se dostali minimálně do tří slibných šancí. Ani jednu z nich ale nevyužili a to je v závěru zápasu mohlo velmi mrzet. Hlavně v posledních patnácti minutách se domácí díky své bojovnosti dostávali do četných zakončení. Ani jedna ze střel se ale i díky skvěle chytajícímu Výtiskovi neujala, a tak se hosté mohli radovat ze tří bodů.


 

Ohlasy k zápasu


Brukner Jaroslav - trenér TJ Sokol Havlíčkova Borová: I přes to, že jsme hráče v šatně upozorňovali na dobře sehrané standartky hostů, hned z první jsme inkasovali. Ledeč byla poté celý zápas kvalitnější na míči, my vše zase vyrovnávali naší bojovností. Potýkáme se ale s velkou marodkou, kdy je 7 hráčů základního týmu mimo. Body jsme hostům nedali zadarmo.
Turek Martin - trenér FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou: Z mého pohledu cenné tři body z venku, kdy jsme dali gól hned ve 2. minutě. Domácí poté předvedli bojovný výkon. My ve druhém, poločase neproměnili 3 šance a v závěru zápasu jsme se ještě strachovali o výsledek.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery