Úvod » Mužstva » Muži - "A"

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - TJ Jiskra Dobronín 2:2(1:0)

publikováno 21.09.2015 (aktualizováno 22.09.2015)

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou - TJ Jiskra Dobronín 2:2(1:0)

Sestava: Ledeč: Vitiska – Kuja, P. Pešek, Prchal, Machala – Trpišovský (79. Šotola), Turek, Nepovím, J. Gramer – Voplakal (83. J. Pešek), Bláha.

Góly: 39. a 56. Nepovím (první z PK) – 67. Novotný, 69. T. Sedláček

zdroj fotbalunas.cz

Šlágr kola skončil nerozhodně

V pomyslném šlágru kola proti sobě nastoupily týmy FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, který se, jako nováček soutěže, po 6 kolech vyhříval na druhém místě tabulky a TJ Jiskra Dobronín, který měl jako jediný tým o bod více, než domácí Ledeč, a proto také do zápasu vstupoval z 1. pouzice v tabulce. Vyrovnané utkání skončilo vyrovnaným výsledkem a každý z týmů si připsal po jednom bodu. Je nutno také poznamenat, že i díky této remíze si Ledeč jako jediná stále drží svoji neporazitelnost.

Opatrný začátek

Do prvního poločasu nastoupili oba týmy se zajištěnou obranou. Oba týmy si uvědomovaly důležitost zápasu. Přesto byl první část zápasu o trochu lepší hostující Dobronín, který spoléhal hlavně na brejky rychlého Sedláčka. Ten se během první půlhodinky dostal ke třem zajímavým pokusům z hranice vápna, kdy dvě střely jen těsně minuly branku a 3. zlikvidoval domácí brankář Vitiska. Poté se domácí dostali do větší pohody a začali hrozit i oni. Pomohla jim k tomu i nařízená penalta po faulu na Bláhu. Tu s ledovým klidem proměnil domácí Nepovím a určil tak výsledek prvního poločasu - 1:0.

Neproměněná penalta, která mohla rozhodnout zápas

Do druhého poločasu vlétli aktivněji domácí, kteří přebrali otěže hry a diktovali tempo. Hosté ze začatku druhého poločasu hrozili jen zřídka. Tlak Ledče vyústil ve druhý gól, který nemohl vsítit nikdo jiný, než domácí kapitán Martin Nepovím, který zvýšil na 2:0 a s hostujícím Dobronínem to nevypadalo vůbec dobře. Potom ale přišla hororová tříminutovka domácích. Nejdříve, v 67. minutě, po nákopu z půli hřiště chyboval domácí brankář Vítiska a pro Novotného už nebyl žádný problém doklepnout míč do prázné brány - 2:1 a poté v 69. minutě vymetl hostující Sedláček z přímého kopu šibenici Ledečské brány. V závěru zápasu ještě hoté kopali penaltu, kterou neproměnili. Po 90. minutách byl tedy stav 2:2 a každý z týmů si odnesl ze zápasu jeden bod.


 

Ohlasy k zápasu


Martin Turek - trenér Ledče nad Sázavou: Ze začátku to bylo velmi vyrovnané utkání, kdy jsme se snažili tvořit hru, ale třikrát se k zakončení dostali i hosté. Poté jsme se ale naštěstí zvedli a k tomu dostali výhodu penalty. Začátek druhého poločasu jsme se jasně zvedli a přidali druhý krásný gól. Bohužel vlastníma chybama jsme si rychle za sebou nechali dát dva góly, a náš tlak po zbytek zápasu byl už jen platonický. Po dobře rozehraném utkání je to pro nás ztráta dvou bodů.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery