Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "B"

FK Kovofiniš Ledeč Sázavou B – FC Slovan Havlíčkův Brod C 3:1(0:1)

publikováno 12.10.2015

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B – FC Slovan Havlíčkův Brod C 3:1(0:1)

Sestava: I. Pasa - O. Bíza , P. Stránský , T. Žemlička , L. Hauser - M. Pajer , L. Holeta , O. Martinek , J. Livora (53. J. Staníček) - J. Novotný (80. I. Rudenco) , V. Šenk (46. M. Toula)

Branky:48. M. Toula , 72. M. Toula , 90. J. Staníček

článek z fotbalunas.cz

Ledečské béčko si vyšláplo na céčko Havlíčkova Brodu

Do Ledče zavítalo brodské céčko a vylámalo si zuby na místním B týmu ......

Hosté šli zásluhou Udržala do vedení

Od úvodního hvizdu  dokazoval hostující tým své kvality. Hosté domácí tým přehrávali a díky tomu se na začátku zápasu dostali vydařenou akcí do vedení, úspěšným střelcem byl Udržal. Ani po vstřeleném gólu hosté nepolevovali a drželi balón na svých nohou. Domácí sice občas pohrozili z brejku ale žádný pokus gólem neskončil. Za hosty mohl v prvním dějství ještě navýšit náskok Pabousek ale po jeho hlavičce se vyznamenal brankář Pasa.  

Domácí zabralia výsledek otočili

Na druhý poločas přišel klíčový faktor jménem Martin Toula, který po pár prvních minutách srovnal stav na 1:1 a domácí měli i více ze hry. Sám Toula v 72. minutě přidal další přesný zásah. Hosté poté měli několik dobrých šancí na srovnání výsledku ale nedokázali trefit branku a nebo pokořit dobře chytajícího brankáře domácích Pasu. V závěru po brejku vstřelil branku také střídající Staníček a stanovil konečné skóre utkání.


 

Ohlasy k zápasu

 

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B

Lukáš Holeta hráč Ledče B: Hrál se pěkný vyrovnaný fotbal. Povedla se nám střídání a tak si myslím, že jsme si tři body zasloužili.
 

FC Slovan Havlíčkův Brod C

Petr Uhlíř trenér Havlíčkova Brodu C: Dnes jsme přijeli do Ledče v rozbité sestavě, kdyby nejelo pět dorostenců tak jsme ani neodjeli. Patří jim po zásluze dík neboť měli v nohou své dopolední utkání. V první půli se nám ještě dařilo hrát svoji kombinační hru s držením balonu. V druhé půli jsme však odpadli a domácí po zásluze otočili výsledek. Mrzí mne neproměněné šance a chválím všechny dorostence.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz