Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Sokol Habry - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:6 (0:5)

publikováno 02.11.2015

TJ Sokol Habry - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 0:6 (0:5)

Sestava: T.Bezděk – Kuja, Prchal, F. Gramer (9. Pešek), Vladyka – Šotola, Machala, Turek, J. Gramer (70. Martinek) – Trpišovský, Bláha (61. S.Bezděk)

Branky: Góly: 6., 10. a 12. Bláha (3 z PK), 19. Šotola, 30. J. Gramer, 64. Trpišovský.


článek z fotbalunas.cz

Ledeč rozstřílela Habry

Poslední celek tabulky - TJ Sokol Habry přivítal v neděli odpoledne na svém hřišti tým z opačné strany tabulky - 1. Ledeč nad Sázavou. Ta si ve svém posledním zápase poradila s týmem z Leštiny v poměru 3:1. Habry v poslendím zápase zavítali na hřiště Věžnic a prohrály tam 1:0. Do zápasu tedy Habry vstupovaly s tím, že už nutně potřebují bodovat. Lídr tabulky jim ale řekl velmi razantní NE, nasázel Habrům 6 gólů a odjel s pohodovým vítězstvím.

O zápase se rozhodlo v prvních 19ti minutách

Stále se trápící celek TJ Sokol Habry přivítal v neděli velmi těžkého soupeře. Na jeho hřiště totiž zavítal prozatímní lídr tabulky - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou a hjned od začátku utkání bylo znát, kdo bude určovat tempo hry. První branka zápasu padla už v 6. minutě, kdy dostal krásnou přihrávku ledečský Bláha a při zakončení se nemýlil - 0:1. Na druhou branku diváci nečekali dlouho, jelikož se ten samý hráč trefil i v 10. minutě 0 :2. Aby toho nebylo málo, ve 12. minutě se postavil Bláha k nařízenému pokutovému kopu. Poět se nemýlil a po dvanácti minutách hry zkompletoval hattrick. V tom samém čase byl vyloučen domácí Vavřička a Habry tak dohrávali pouze v deseti. Haberskou dvacetiminutovku hrůzy dokonal ledečský Šotola - 0:4. Další branka přišla až ve 30. minutě. K asi 3. dorážce se dostal Jakub Gramer a ten protlačil míč až za brankovou čáru. Domácí se za celý první poločas takřka nezmohli na žádný odpor a nevypracovali si ani žádnou výraznější šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 0:5.

Druhý poločas byl prakticky už jenom formalitou. Hosté si v tom prvním vypracovali obrovský náskok a mohli si tak zbytek zápasu užívat. Možná i lehké podcenění ale zapříčinilo, že se ve druhém poločasu hosté dostávali do množství slibných šancí a jen štěstí a skělý hostující brankář Tomáš Bezděk byli příčinou, že se domácím nepodařilo snížit. Nakonec to ale byla Stejně Ledeč, kdo se radoval z dalšího gólu. Po centru do vápna se k balónu dostal Trpišovský a ani on nedal domácímu brankáři šanci. Do konce zápasu se už nic dalšího nestalo a Ledeč tak odjížděla z Habrů se třemi body a vysokým vítězstvím 0:6.


 

Ohlasy k zápasu


 

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

Martin Turek: Myslím, že jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Jedinou kaňkou na tomto zápase tak je zranění Filipa Gramera.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz