Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "A"

TJ Slavoj Pacov - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:2 (0:2)

publikováno 09.11.2015 (aktualizováno 11.11.2015)

TJ Slavoj Pacov - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 2:2

Sestava: Bezděk – Kuja (60. Trpišovský), Pešek, Prchal, Machala, Šotola, Toula, Nepovím, Gramer, Turek, Bláha.

Branky: 5. Kuja, 21. Nepovím.

 

článek z fotbalunas.cz

První poločas jasně pro Ledeč

DO šlágru kola nastoupily týmy z prvních dvou příček tabulky. Druhý Pacov přivítal první Ledeč, které se jako jediné podařilo udžet celý podzim neuvěřitelnou šňůuru bez prohraného zápasu a do Pacova přijela s jasným cílem - udžet tento primát i v poslendím zápase podzimu. A do zápasu podle toho také vletěla. Už v 5. minutě kopali hosté rohový kop, na který si naskočil Kuja a nedal domácímu brankáři šanci 0:1. Ve 21. minutě se k exekuci přímého kopu postavil navrátivší se po zranění Nepovím, který propálil vše, co před ním stálo a dostal Ledeč už do dvoubrankového trháku. Ve 24. minutě mohli domácí snížit a přibrzdit ledečskou krasojízu, ale skvělým zákrokem se blýsknul Bezděk. I dalších 20 minut poločasu pokračovalo ve stejném duchu - hosté byli aktivnější a dokázali si vytvořit množství šancí. K dvěma brankám, vstřeleným ze začátku zápasu, se  jim ale nepoadřila přidat další. Rozvlnit síť se ale nepodařilo ani hostům a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Pacovští ve 2. půli utekli hrobníkovi z lopaty

DO druhého poločasu ale nastoupil za domácí ale úplně jiný tým. Herně se zvedli a začali si vytvářet více šancí. Hned jedna z prvních se jim podařila proměnit, kdy se ve 47. minutě prosadil Pavelec a snížil ledečský náskok - 1:2. I po této brance byli pacovští ve velkém tlaku, který v 66. minutě vyústil ve faul v pokutovém území. K nařízené penaltě se postavil Kostroun, který absolutně nedal Bezděkovi šanci 2:2. Po tomto gólu byli na koni domácí a Ledeč se tak mohla obávat první prohry v sezóně. Pacovu se ale už nepodařilo vsítit gól, a jelikož ke konci zápasu nevyužil výhodu přímého kopu ledečský Nepovím, skončil zápase 2:2 a týmy si tak body dělily.


Ohlasy k zápasu

Aleš Dočkal: První půli jsme byli lepší, z dobré hry se nám podařilo dát dva góly a to nás zřejmě nějak uspokojilo. Bohužel v druhé polovině zápasu jsme jak když dostali strach a víceméně čekali, co s námi soupeř udělá. Tomu se podařilo srovnat. Musíme se takovéto zápasy, kdy v poločasu jasně vedeme, dovézt do vítězného konce, takovýchle ztrát už bylo bohužel moc. Potkaly se dva výborné týmy, remíza je spravedlivá.
 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery