Úvod » Mužstva » Muži - "B"

Přípravná utkání béčka

publikováno 23.03.2016

SK KOžlí - Ledeč nad Sázavou ,,B" 1:1

 

TJ Sokol Malín -  Ledeč nad Sázavou ,,B"  2 : 3

K prvnímu přípravnému zápasu jelo Ledečské béčko do Kutné Hory, kde nás čekalo střetnutí s okresním mužstvem z Malína.

Do zápasu jsme vstoupili velice dobře a vytvářeli si slibné šance, které jsme bohužel nedokázali proměnit i díky dobrému gólmanovi soupeře. Soupeř se po 10 minutách zápasu také dostal do hry a začal hrát pěkný kombinační fotbal. Na to jsme však byli připraveni a dokázaly jsme i přesto diktovat průběh zápasu.

Z naší strany, po zhruba 25 minutách, přišlo dobré střídání, kdy do hřiště místo Holety a Novotného nastoupili svěží Livora a Staniček, kteří přinesli potřebné oživení do hry a my mohli být následně odměněni gólem který vstřelil Vladimír Šenk.

Soupeř však na naší hru dokázal velmi dobře reagovat a po zásluze opět vyrovnat výsledek na 1:1.

Jan Livora byl v útoku velice nebezpečný, měl několik velmi dobrých momentů, ale jeho pokusy dokázal vždy včas vytěsnit gólman Malína.

Fotbal byl velmi vyrovnaný, druhý gól z naší strany opět vstřelil Šenk, ale to soupeře ani tentokrát nezlomilo a dokázal i podruhé vyrovnat.

Zápas rozhodl zkompletovaným hattrickem Vladimír Šenk, který se momentálně nachází ve velmi dobré formě a pro soupeře je velice těžké ho zastavit.

Na obou stranách se hrál velmi pěkný fotbal a oba týmy mohou být pyšné na předvedenou hru.

Kromě Stáníčka do zápasu zasáhl také dorostenec Rudenco, který si na levé straně zálohy počínal velice dobře a i jemu jakožto každému hráči patří pochvala za předvedený výkon.

 

TJ Sokol Zbýšov - Ledeč nad Sázavou B 0 : 4

K druhému přípravnému zápasu jsme vyrazili do Čáslavi, kde nás čekalo střetnutí se Zbýšovem, který také hraje okresní soutěž.

Opět nás čekal těžký zápas a tentokrát se soupeřem, který umí hrát také kvalitní fotbal. To se hned po začátku zápasu potvrdilo. Zbýšov na nás vyrukoval se skvělým presingem a nebýt skvěle hrající obrany ve složení (Pospíšil, Hauser, Kuja, Stránský), mohl mít náš tým velký problém.

Ze začátku měl otěže zápasu v rukou Zbýšov, ale postupem času se míč dostal na naše kopačky a mohl začít koncert, který odstartoval po krásném úniku (Livora, který nádherně přihrál Novotnému) a nejnebezpečnější střelec čtvrté třídy skupiny B mohl skórovat.

Po prvním gólu už byla hra v našich rukou a postupně přidali góly (Holeta, 2x Žemlička)

Soupeře jsme díky vynikající defenzívě nepustili k žádné velké příležitosti a mohli jsme se radovat z krásné výhry 0:4.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery