Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Mužstva » Muži - "A"

SK Přibyslav - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 4:4(2:2)

publikováno 10.10.2016

SK Přibyslav - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 4:4(2:2)

Sestava:

V. Svoboda [-] - O. Machala [-] , J. Petřík [-] , P. Pešek [-] , J. Pešek [-] , M. Turek [-] , J. Bláha [-] (86. J. Staníček [-] ) , J. Voplakal [-] (61. R. Kuja [-] ) , M. Nepovím [-] , F. Gramer [-] , M. Korel [-] 

Branky: 13. J. Bláha , 40. M. Korel , 65. J. Pešek , 80. M. Nepovím

 

V rámci desátého kola do Přibyslavi zavítala Ledeč nad Sázavou, která si domů odváží cenný bod. Nechybělo přitom moc a mohli být v Ledeči ještě šťastnější, jelikož ještě pět minut před koncem zápasu hosté vedli. Nakonec se ale domácím podařilo srovnat a body se dělily.

První poločas skončil stejně jako celý zápas remízou

Zápas začal ve svižném tempu. Oba týmy hráli rychlou kombinační partii založenou především na velkém množství střel na bránu. Ani jeden z týmů nehrál ze zabezpečené obrany a možná právě kvůli tomu padlo v tomto zápase osm branek. O poločase se šlo do kabin za stavu 2:2. Za domácí se trefili Vykoukal a Pospíchal, za hosty pak Bláha a Korel.

Rozhodnutí přišlo čtyři minuty před koncem

Druhá půle začala poněkud klidněji. Ani jeden tým se v úvodních patnácti minutách druhého poločasu nikam nehnal. Tohle možná až nudné tempo ani jednomu nakonec nezůstalo a hra se vrátila do přestřelky z prvního poločasu. Deset minut před koncem se Ledeč senzačně dostala do vedení a vypadalo to, že si domů odveze tři body. Čtyři minuty před koncem hostům ale radost pokazil Josef Eis, který vyrovnal na 4:4, což nakonec byl konečný výsledek.

Ohlasy k zápasu

 

SK Přibyslav

Prchal František: Celý zápas byl velice vyrovnaný. Oba týmy si vytvořily několik nebezpečných šancí a většinu z nich dokázali proměnit. Díky troše štěstí v závěru jsme získali bod. Nebýt několika individuálních chyb mohli jsme i vyhrát.
 

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

Jungvirt Zdeněk: Je za námi velice těžký zápas, ze kterého nakonec bereme bod. Nechybělo málo a mohli jsme mít všechny tři. Vzhledem k průběhu zápasu je ale remíza spravedlivá.

 

zdroj: fotbalunas.cz

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery