Úvod » Mužstva » Mladší žáci

Sparta Kutná Hora A - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 3:4(2:1)

publikováno 07.11.2016

Zakončení podzimu jak se patří!

Sparta Kutná Hora A - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou 3:4(2:1)

 

Na umělé trávě kutnohorského stadionu jsme nastoupili s odhodláním užít si poslední mistrovské utkání podzimu, vrátit drtivou porážku a také potvrdit, že cesta, kterou nyní jdeme není asi úplně špatná. 

Naši hráči byli od začátku aktivní a i přes obdrženou branku v 7. minutě nesložili zbraně. Nutno podotknout, že jsme v úvodu nemálo šancí neproměnili. Luboš Brzoň, kterému "to střílelo" už při rozcvičení, se trefil z přímého kopu absolutně dokonale a bylo srovnáno ve 13. minutě. Sice se ujali vedení následně opět domácí, avšak troufáme si tvrdit, že jsme šli celý zápas za vítězstvím s větší chutí a odhodláním. Ve druhém poločase zařídil srovnání kapitán Martin Stehno a ve 45. minutě přidal naši třetí branku Matěj Píška po nádherném úniku a střele z pravé strany ke vzdálenější tyči! Čtvrtou naši branku zařídili sami domácí a vše spělo k bouřlivým oslavám. Ty lehce oddálila branka na 3:4 minutu před koncem a trochu nesmyslné nastavení, nicméně vše dopadlo tak, jak mělo a radost hráčů (i početné skupiny fanoušků převážně z řad rodinných příslušníků) byla nezměrná!!! Týmový duch byl cítit na dálku! 

Utkání sedlo všem na jedničku a ačkoli by se daly vytknout neproměněné šance i horší první kontakt s míčem, vše jsme nahradili odhodláním. Velmi blízko dalšímu skórování byli ti, kdo se do střeleckých tabulek zapsali, stejně jako Pepa Smejkal, Ondra Bělohradský, Zdenda Lanc, Honza Holoubek i Jonáš Stehno. Kluci ze střídačky tentokrát do utkání zasáhli méně (nebo vůbec), avšak i tak byli nedílnou a důležitou součástí našeho úspěchu. Pravděpodobně nejlepšími hráči našeho celku byli obránci Pája Brož a Luboš Brzoň, směrem dopředu pak neúnavný bojovník Matěj, stejně jako Jonáš, který odehrál skvělé utkání ve středu hřiště, kde se utkával s protihráčem o hlavu větším. Nevyzdvihnout nelze však ani práci Pepíka na levé straně, Ondry v brance, nasazení všech čtyř útočníků a střídající - Davida Machotku, Vikiho Hotovce a Davida Zlatu. 

 

 

Foto: http://www.uschovna.cz/zasilka/LEK7S2K54GI8EHIP-32J

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz