Úvod » Zprávy z výboru klubu

Rok 2016

publikováno 15.12.2016

Rok 2016 v ledečském fotbalu

Nejprve bych chtěl s koncem letošního roku, jménem svým i celého fotbalového výboru popřát členům fotbalového klubu, všem příznivcům fotbalu i všem obyvatelům Ledče do  roku 2017 pevné zdraví a hodně úspěchů v osobním i pracovním životě.

Jak úspěšný byl letošní rok? Na tuto otázku je z pohledu A týmu mužů jasná odpověď. Po postupu do Krajského přeboru naši muži s úspěchem vykročili do první poloviny této soutěže a rok zakončili na čtvrtém místě. Před námi jsou pouze dvě mužstva, která sestoupila z divizní soutěže a mužstvo Polné. Všichni v klubu věří, že v těchto výkonech bude mužstvo pokračovat.

B tým mužů vede okresní soutěž 4. třídy a jediným cílem pro jarní část soutěže je postup do vyšší soutěže. Snaha všech je docílit toho, aby B tým byl spolehlivou rezervou pro A mužstvo.  

Úspěšně vstoupili do soutěže i mladší žáci, kteří hrají soutěž na Kutnohorsku a poctivý trénink se začíná projevovat nejen na výsledcích, ale hlavně na předváděné hře.

Díky obětavé práci našich trenérů se toto daří i u nejmenší kategorie, kde mužstva mladších i starších benjamínků pomalu ale jistě zvládají postupné kroky fotbalové abecedy.

A co se nám nepovedlo? Jednoznačně je to ukončení činnosti mužstva dorostu, kde se nepodařilo přesvědčit dostatečný počet hráčů pro tuto věkovou kategorii k tomu, aby i nadále pokračovali aktivně s fotbalem.  To samé potkalo mužstvo starších žáků, kde je počet hráčů těchto ročníků dlouhodobým problémem našeho klubu. Do dalších ročníků bychom rádi toto velice rychle napravili a cílem je obě kategorie do soutěžních klání přihlásit.

Z ekonomického pohledu se nám i v letošním roce podařilo hospodařit s vyrovnaným rozpočtem.  Toto se daří nejen díky úspornému vedením našeho klubu, ale především zlepšující se spoluprací s vedením města Ledeč nad Sázavou a sponzory klubu.

Rád bych touto formou poděkoval za podporu, díky které ledečský fotbalový klub může fungovat a vykonávat svoji činnost. Bez této podpory by fotbal v Ledči nebylo možno na této úrovni provozovat. Čistě s povzdechem bych rád, a pro představu, vyčíslil pomoct z fotbalové asociace a MŠMT za letošní rok. Částka 4600,- Kč je samozřejmě kvitována s povděkem, ale s ohledem na počet mládeže trénující každý den na ledečském stadiónu naprosto nedostačující. Ale jmenovitě k subjektům, kteří své jméno spojili s naším klubem a v rámci společenské odpovědnosti podporují nejen výchovu mládeže, ale i činnost klubu jako takového.  

Hlavním sponzorem, který figuruje i v názvu klubu je Kovofiniš, s.r.o., který nás podporuje nejen finančně, ale také pomáhá s materiálovým zajištěním klubu. Zde stojí za zmínku i finanční pomoc městu Ledeč nad Sázavou při výstavbě nové tribuny. Velký dík patří Městu Ledeč nad Sázavou, které spravuje městský stadión a též přispívá na chod našich mládežnických družstev. K dalším sponzorům a podporovatelům klubu patří Galatek a.s.,  Schaefer Sudex, s.r.o., Elekto Spektrum, s.r.o.,  Jaspol s.r.o.,  INEX DK, spol. s r.o.,  Unimont J.C.K., s.r.o.,  WAN SERVIS spol. s r.o.,  ATOS a.s.,  ASO s.r.o.,  Tost.cz, s.r.o., PCT ČR s.r.o.,  JPÚ v.o.s., Ing. Oldřich Tyleček – Ledea, Ekol s.r.o., Hradecká společnost spol s r.o., Hotel Sázava a Pivovar Hubertus a.s. jehož pivo mohou mimo jiné ochutnat diváci při domácích utkáních. (odkaz na list sponzorů).

Na závěr bych chtěl všem, kteří se starají o jednotlivá družstva, poděkovat a popřát jim, aby se jim jejich nelehká práce dařila.  Fanouškům, sponzorům a podporovatelům přeji radost z výsledků našich mužstev.

Ing. Vratislav Nosek, předseda FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery