Úvod » Archiv článků

Přibyslav :Ledeč n.S 1:4 (1:1)

publikováno 19.09.2010 (aktualizováno 17.12.2023)

Na půdě Přibyslavi Ledeč v předešlých letech dostávala příděly .Po jarním vítězství 2:1 se karta trochu obrací a vítězství venku bylo znova potvzeno.

Ledečské mužstvo odcestovalo do Přibyslavi pouze ve 12 lidech,Chybějící hráči byli ať již z různých příčin  omluveni.Utkání začalo velmi svižně a na ukazateli svítila ještě první minuta, a  po Strašilově bombě ze třiceti metrů do šibenice prohrávala Ledeč 1:0.Po rozehrávce jako by utkání žačínalo znova.Hned v 6.minutě centr Kalivody na Lebrušku skončil faulem.V 11 minutě přiklepnutí Kalivody na Klause bylo dlouhé. Ve 13.minutě  unikl Janovec na malém vápně přiklepl Kavkovi a ten bleskově ulidil míč do sítě 1:1. V 17. minutě závar před Ledečskou brankou vyřešil Vitiska a následující roh obránci dobře ubránili.Ve 23.minutě vystřelil Pešek a hned za ním musel likvidovat golman střelu Kalivody.Ve 26.min vytesnil střelu z dálky Vitiska na roh.Ve 36.min kontroval Geher ,ale jeho střela skončila u golmana.Ve 37.min.zahrozil z pozice krajního beka Pokorný nebezpečnou střelou,kterou brankář vyrazil na roh.Následné minutě se na polovině hřiště srazili hráči Šťastný a domácí kapitán Krčál,který zústal na zemi otřesen bez dechu.Domácí hráči pokračovali a náš předstopér Pešek a Geher se snažili hráči vrátit dech.Domácí hráči akci dokončili a golovou střelu Vitiska bravurně kryl.Teprve nyní se vrátil rozhodčí ke zraněnému hráči,kde pomáhala zatím jen naše dvojice.Geher tvrdě vytknul rozhodčímu ,že nepřerušil hru.To rozhodčí skousnul,ale ve 44.minutě s pomocníky nekompromisně zúčtoval,Pešek žlutá za běžný faul a připomínkaGehera,že takových zákroků bylo před tím plno - žlutá za komentář.Jako trenér jsem toto kapitánovi tvrdě vytkul s nevybíravím slovem,které není v běžném mém slovníku,za což jsem se v poločase omluvil.Nutno připomenout,že v minulém zápase v Přibyslavy byl po tvrdém zákroku odnesen Janů a jak hráči tak diváci našeho hráče nevybíravě napadali./viz  jarní referát/.Z lidského a sportovního hlediska se našim hráčů nedá nic vytknou ,ale proč si pomoc nezajistili vlastní hráči nemohu pochopit.Druhý poločas začala Ledeč rychleji kombinovat,obranná řada přenechala Vzdušný prostor Lebruškovy a Peškovi a kraje přikryl Pokorný se Šťávou.Ve středu začal Kalivoda a Geher přehrávat Krčála a Stašila a Janovec s Příhodou zajižděli po stranách a nebezpečně centrovali nebo po zemi posílali nebezpečné míče Kavkovi a Klausovi a v závěru Převorovi.Několik střel jak našich tak domácí Přibyslavi, zlikvidovali spolehlivě golmani.V 60.min.Vitiska zneškodnil nebezpečnou střelu.V 64.minutě Janovec ,Kalivoda a v koncovce si poradil již sám Kavka 1:2.  V.68 minutě Geher vybojoval míč ,přiklep Kalivodovi na vápno,ten naznačil střelu,přihrávku vrátil a Geher s pomocí obou tyčí se štěstím 1:3.  V 72.min střela Kavky se neujala.V 74.min.po faulu na unikajícího Pokorného si  k trestňáku stoupl Geher,jeho tvrdou střelu golman vyrazil a Klaus nekompromisně vráti do sítě 1:4.V 87.minutě  po uniku na levé straně daroval rozhodčí domácím penaltu.Vitiska penaltu vystihl a perfektně zneškodnil.To byla tečka za celým zápasem.

 

Hodnocení:Před zápasem jsme si podrobně rozebrali prohraný zápas doma s Pohledem a určili jasně příčiny.Mužstvo to vzalo na vědomí a potom jsme se připravili na zápas  s Přibyslaví,kde to nebylo nikdy jednoduché.Celé mužsvo podalo kompaktní výkon,kde na hrotě byl znát pohyb Kavky,který to vyjádřil i střelecky.Organizaci hry hráči dodržovali a rozumím,že to bylo taky trochu z obav před nakládačkou.Tak  že si to chlapci trochu užijme,ve středu a v pátek trochu potrénovat a v neděli nosánky dolů a potvrdit dobrý výsledek.        

 

sestava :Vitiska,Lebruška,Pokorný,Převor,Šťastný,Pešek, Kalivoda,Geher,Janovec,Kavka,Příhoda,Klaus.Vedoucí mužstva J.Vitiska,R.Miláček.Trenér M.Kouba.

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery