Úvod » Archiv článků

Fotbalová svatba + utkání v Chotěboři

publikováno 12.06.2011 (aktualizováno 18.12.2023)

Fotballisté popřáli Janu Lebruškovi a Lence Krajičkové na společnou cestu životem.

Stopér  ledečských fotbalistů Jan Lebruška umí střílet,hlavičkovat a unikat,ale v sobotu 11.6 se mu únik nezdařil a  na radnici v Ledči nad Sázavou si řekli své  \"ANO\".Přinášíme pár fotek.

mužstvo si pozvalo profíky ,zda nevěsta i ženich jsou připraveny na řádné úkony

svému trenérovi přišli popřát mladí fotbalisté

Svůj dárek si musel Honza vykličkovat a vystřílet pod přísným dohledem svých spoluhráčů

Spoluhráči jsou pro každou blbinku a tak si novomanželé trochu užili před obřadem i po něm. Určitě si oddechli až po odpolední párty,kde se sešlo množství spoluhráčů a příznivců u rožnění prasátka a zlatého moku.

Těď mě tak trochu napadá ,jak asi dopadne utkání v Chotěboři,kde je  náš ženich a pilíř zadních řad omluven.Tak nám alespoň držte palce.

No a je to tady druhý díl - Chotěboř : Ledeč  2:0 (1:0)

Utkání dvou rozdílných poločasů,první poločas  nás Chotěboř přehrála  a díky Vitiskovi ,který nás podržel svítilo na ukazateli pouze 1:0 a to ještě po velmi sporné brance ,kdy soupeř srazil našeho obránce a ten vrazil Vitisku do vlastní branky.Pomezní zavolal hlavního rozhodčího s uporněním na tento faul,ale ten to nevzal na vědomí a gól uznal. Je nutné připomenout ,že i Ledeč měla šance ,kdy samostatný únik Kavky se štěstím likvidoval golman,hlavička Kalivody skončila na tyči a Pajer  nestačil doklepnout do branky.Druhý poločas byla bouře v kabině Ledče ,ani ne snad kvůli hře,ale kvůli kecání a vzájemnému chování. Druhý poločas Ledeč Chotěboř jasně přehrávala,ale když už Kavka dal gól,nebyl uznán pro postavení mimo hru asi jiného hráče,bohužel nevíme kterého.Hlavičky Janů a Převora skončili těsně mimo.Nejspornější situace byla cca v 82 minutě ,kdy unikl Křišta,brankář se válel mimo trestňák na míči a branil Křištovi v hraní protože nemohl rukama,ale rozhočí nic nepískal.V 85.minutě z nahodilého útoku ,který snad nebyl ani šancí ,pečetil Odvářka na 2:0.Posledních pár minut držela Ledeč nepochopitelně míč na naší polovině a ani se nepokusila vysunout naše hrotové útočníky ke korekci  výsledku.

Hodnocení:Třetí utkání za sebou kdy Ledeč nevstřelila branku.Hráči si jdou do utkání zahrát,ale to si musí zahrát na tréninku.V zápase se musí hrát o body a tohle většina hráčů musí pochopit.Já chci vyhrát a ne se těšit z toho ,že si hráči dobře zahráli.Tohle spolu sice může souviset,ale je nutné to potrénovat a musí být výsledky.S tímhle přístupem můžeme být v brzké době i v nižších třídách.

sestava: J.Vitiska, F.Hoffman,V,Šťastný,L.Hauser,M.Pokorný,M.Pajer,M.Geher,L.Kalivoda,P.Janů,L.Kavka,

O.Pajer,V.Křišta,J.Převor.Vedoucí mužstva J.Lebruška,trenér M.Kouba. 

 

 

 

 

Aktualita

Informace o využívaných dotacích
Fotbalový klub Kovofiniš Ledeč nad Sázavou v roce 2017 využil následující finanční dotace od MŠMT, FAČR a ČÚS Dotace č. ID 002138.0009 ČUS ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery